Matěj Vávra predstavuje novinku „Led“ s Dominikou Mirgovou!

Spevák a producent Matěj Vávra prináša nový videoklip s názvom LedJedná sa o najnovší videoklip k songu z Matějovho debutového albumu Mezi Černou a Bílou“ , na ktorom hosťuje aj speváčka Dominika Mirgová. Pieseň má za cieľ naladiť odľahčenú atmosféru všetkým, ktorí sa denne ocitajú v kolotoči zaneprázdneného života.

„Všetci poznáme ten pocit, keď sa za niečím naháňame a občas sa jednoducho potrebujeme uvoľniť a nechať všetko tak. Verím, že aj ľuďom sa tento počin bude páčiť, vychillujú sa s nami a prídu na iné myšlienky,“ hovorí Matěj. Klip sa nesie v príjemnom uvoľnenom duchu, a téma songu je jednoducho nič neriešiť, vypnúť a ako hovoria slová v pesničke “Do drinku dát si led.”

So svojim prvým albumom Mezi Černou a Bílou ponúka fanúšikom široký playlist piesní, ktoré vypovedajú o jeho pohľade na život a o tom, čo prežíval v uplynulých rokoch. Na albume si každý nájde to svoje, hlavne poslucháči žánrov POP, R&B či Rock.

Pieseň Led vznikla počas spolupráce s Dominikou Mirgovou. “Minulý rok som produkoval Dominike song s názvom „Odznova“ a počas toho ako sme na tom pracovali, len tak medzi rečou Dominika spomenula, že by sme mohli vydať niečo aj spoločne. Ja na to, že práve robím aj na svojom albume a bol by som veľmi rád, keby tam hosťovala,“ vysvetľuje Matěj a s úsmevom dodáva: „no a je to vonku!“

„Pesnička sa mi veľmi páči, točenie dopadlo super. Matěj je veľmi talentovaný a kreatívny človek a ja rada pracujem s takými ľuďmi. Teším sa na výsledok. Je to osviežujúca skladba s nádychom leta a ja dúfam, že si ju ľudia obľúbia,“ povedala o skladbe Dominika Mirgová.

Matěj aktuálne pracuje na ďalších videoklipoch k pesničkám z albumu, ktoré plánuje postupne zverejňovať na svojom Youtube kanáli. Celý album Mezi Černou a Bílou si môžete vypočuť na všetkých streamovacích platformách ako Spotify, Apple Music, iTunes a Deezer.

https://www.youtube.com/watch?v=OHlhDcEG1qI
https://rukahore.ffm.to/mezicernouabilou
https://www.instagram.com/vavramatej/ 

Zdroj: PR MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ