Monegros 2012: Nálož techna, live vystúpenia!

Monegros je každým rokem oslavou aktuálního soundu svìtoznámých i undergroundových DJs všech stylù nekomerční elektronické hudby. Tento ročník přidává ještì další hodnotu vysokým podílem živých vystoupení a silného obsazení hip-­‐hopu.

Nejvýznamnìjší je účast The Prodigy, kteří nás potìší svou jedinou show ve Španìlsku v roce 2012 a také témìř kompletní Wu Tang Clan pod novým jménem Wu Tang Legends. Tyto live performance budou mít podporu v nevídanì velkolepé vizuální a zvukové show. Hlavní stage dosáhne novì zvukového výkonu 180,000 W.

Monegros vyniká každoročnì nejen svým časovým formátem nonstop 20-ti hodinové párty, ale také umístìním uprostřed severošpanìlské pouštì a kombinací horkokrevné jižanské atmosféry s přehlídkou nejlepších projektù a DJs současnosti i minulosti. Monegros nás každoročnì vezme i zpìt do dob, kdy techno bylo synonymem nálože rychlých a dunivých beatù.

COLECTIVOANGUILA

20 hodin toho nejlepšího na 5 simultánních stageích, více než 70 DJs, kapel a projektù. To nejlepší z první uvolnìné porce rovnající se 60 procentùm line upu pro ročník 2012 je následující:


Hip Hop Xpecial: Wu-­‐Tang Legends ve složení Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, GZA, Streetlife & DJ Mathematics, holandský Dope DOD, Fyahbwoy Swan a španìlští Vialadores del Verso.

Techno, kterému budou vìnovány 3 stage (2x open-air): Ben Sims, Dubfire, Joseph Capriati, Richie Hawtin, Paco Osuna, DJ Murphy, Adam Beyer, Marco Carola, Umek, The Advent či Paul Kalkbrenner, mladá krev Loco Dice nebo třeba Supernova.

Helicoptero

Elektro a House – Z elektra Bloody Beetroots, South Central, nebo belgičtí baviči neznající hranic stylù. První oznámení house DJs jsou Luciano a James Zabiela.


Drum’n’bass & Dubstepový stan budou rozechvívat Sub Focus Live, Borgore, živé představení Son Of Kick a další.

Publico

Hard Techno: Schranz je již nìkolik let neodmyslitelnou součástí festivalu a tento rok se v souboji o nejvìtšího bijce pouštì utkají mimo jiné Pet Trio (PET Duo + Miss Djax Live), Triple Religion (Robert Natus vs Arkus P vs Boris S) a nový žívák Underdogz vs kapela Motormorfoses.

Bìhem nejbližších týdnù odhalí organizace festivalu zbytek účinkujících, další detaily ohlednì Red Bull Music Academy a především tematické zamìření letošního ročníku, který se dle kuloárních informací svým vizuálním a umìleckým pojetím zapíše do historie nejen španìlských letních festivalù.

Jak se dostat na Monegros:
1. Z Prahy a Bratislavy letadlem do Barcelony nebo Madridu (mezi low costy létají Wizzair, Vueling, Ryanair, Smart Wings).
2. Z letištì jsou organizovány autobusy přímo na festival. Nabízí se také možnost spojit festival s prodlouženým víkendem v Barcelonì či Madridu.

Vstupenky:
Cena: 70 € – zahrnuje vstup + dárek+ 1 vychlazený San Miguel.
Prodej: (print at home system)
• Web Monegros – www.monegrosfestival.com
• Ticketmaster – www.ticketmaster.es


When: 21st July 2012
Opening Hours: Saturday 5 PM – Sunday 1 PM
Where: Monegros desert close to Fraga, province of Huesca. Km. 417 from N-II highway
More info: www.monegrosfestivalcom

monegros2012plagat

Zdroj: MONEGROS, ROW14, F135
Publikoval: Redakcia GREGI.NET