Mokey Business, lietajúce šejkry a djs už čoskoro v Roxy!

Zábava plná napětí, barmanské špičky v akci, kubánské drinky namíchané v rytmu pop&funky kapely Monkey Business a špičkových DJ´S a skvělá podívaná – už 28. listopadu v pražském Roxy clubu!

Máte rádi energickou muziku, dobré drinky za skvělé ceny a napětí vrcholových soutěží? Pak byste rozhodně neměli chybět na jedinečné párty, která toto všechno nabídne pod jednou střechou. Pětice špičkových barmanů, kteří umí s lahvemi a šejkry rozehrát neuvěřitelnou show, už má za sebou úspěšně zvládnutou kvalifikaci a v těchto dnech své dechberoucí triky ladí na úroveň republikového finále, kterého se můžete stát svědkem! Přijďte se podívat, jak velkolepě se dají namíchat oblíbené kubánské drinky, přijďte fandit a sledovat, který z finalistů se stane vítězem proslulé soutěže HAVANA CLUB GRAND PRIX 2013!

Jako hlavní host večera zazáří skupina Monkey Business, která rozproudí tu správnou energii večera a dotvoří už tak legendární atmosféru téhle akční soutěže. Jednu z nepopulárnějších českých kapel ověnčenou hudebními cenami Anděl nebo časopisem Rock & Pop není nutné dlouze představovat a lze jen domýšlet, proč se její členové rozhodli koncertovat právě na Havana Club Grand Prix:

„Kdo by ta pitíčka nemiloval? A o Cuba Libre by mohl vydat svědectví náš textař Vratislav Šlapák. Není většího milovníka tohoto drinku. Převážná část jeho žil, tepen a tkání neobsahuje krev nebo vodu, ale Cuba Libre. :-)”

Jednoznačně skvělou zprávou pro Monkey Business, ale i pro všechny ostatní tedy je, že si míchané drinky můžou dopřát za opravdu lidové ceny: Havana Cuba Libre 50 Kč, Havana Mojito 70 Kč! V nabídce navíc poprvé zcela nový drink – Mini Cuba Libre (shot) za 30 Kč. Vstup na akci je ZCELA ZDARMA.

A komu by snad barmanské umění, Monkey Business a skvělé ceny drinků nestačily, o další porci zábavy se postarají DJ Robot a DJ Friky, kteří namíchají skvělý hudební koktejl plný hip hopu, funku a breaků a naservírují bezprostřední gejzír nápadů!

Využijte příležitost, která se koná jen jednou za dva roky a staňte se součástí párty, o které se bude mluvit ještě dlouho!

Program Havana Club Grand Prix
19:00 – otevření dveří
19:00 – 19:45 – DJ set Friky/Robot
19:45 – Představení poroty a finalistů soutěže Havana Club Grand Prix 2013
20:00 – 20:50 – soutěž ve Flair bartending
21:15 – 22:30 – Monkey Business
22:45 – Vyhlášení výsledků a následný battle všech finalistů.
23:15 – DJ Friky/Robot
03:00 – Konec

www.havanaclub.cz
https://www.facebook.com/events/415964021863576/?fref=ts

HCGP vizual

Zdroj: Eliška Böhmová