MOBY vydá album Innocents.

Hudobník a producent MOBY pripravil nový album s názvom Innocents, ktorý nahral so zaujímavými hosťami. Album vychádza 30.9.2013.

Moby patrí k najvýraznejším postavám elektronickej scény posledného desaťročia. Natočil veľa zaujímavých albumov, nezabudnuteľné sú najmä album Play, ktorým v roku 1999 redefinoval hranice moderného popu. Získal mnoho ocenení a predal cez 20 miliónov nosičov. Zatiaľ posledný album Destroyed vydal v roku 2011.

Novinka Innocents je Mobyho jedenástym štúdiovým počinom. Okrem Cold Specks, ktorá spieva v pilotnom singli A Case For Shame, na albume hosťujú Mark Lanegan zo Screaming Trees, Wayne Coyne z uznávaných The Flaming Lips, indie-folkový spevák Damien Jurado alebo speváčka Skylar Grey spolupracujúca s Eminemom a Rihanou.

Produkcie sa ujal Mark Spike Stent, ktorý sa podieľal na albumoch U2, Muse, Massive Attack či Madonny. Je to po prvýkrát, čo Mobyho album produkuje niekto iný!

Druhým singlom sa stala skladba The Perfect Life s hosťujúcim Waynom Coynom, na video sa môžete pozrieť tu: https://youtu.be/t3ZDqe5j4q8.

Kompletný zoznam skladieb: Everything That Rises, A Case For Shame (with Cold Specks), Almost Home (with Damien Jurado), Going Wrong, The Perfect Life (with Wayne Coyne), The Last Day (with Skylar Grey), Don’t Love Me (with Inyang Bassey), A Long Time, Saints, Tell Me (with Cold Specks), The Lonely Night (with Mark Lanegan), The Dogs

 Moby - Innocents-cover-web

Zdroj: Parlophonemusic