Mladá slovenská hiphopová skupina Terapia vydala oficiálny mixtape.

Mladá slovenská hiphopová skupina Terapia, ktorú niektorí z Vás môžu poznať pod starším názvom PravyOpak prešla koncom roka 2015 veľkými zmenami, či už vo svojom súkromnom, ale aj hudobnom živote. 

Zoskupenie Jurgiano a Bonus sa rozšírilo o DJa menom DzulayBeatzz. V novom zoskupení začali koncertnú šnúru, spojenú s učinkovaním na najväčšom slovenskom hiphopovom festivale HipHop Žije. Začali vydávať nové single a pracovať na ďalšom albume, ktorý bude hotový v roku 2017. Aby ešte viac potešili svojich fanúšikov, vytvorili vlastný merch, ktorý bol dostupný v limitovanom počte na známom e-shope Ruka hore a takisto aj na Fanpage. 

Chalani napredujú po hudobnej stránke, čo sa odzrkadlilo aj v ďalšej spolupráci s producentom z legendárnej skupiny H16, ktorého všetci poznajú pod menom ABE Beats. Po úspešnejších trackoch Slečna nebezpečná, a Generácia MY, ktorá bola produkovaná Abem, vydávajú aj ďalšiu vec s názvom Robím chyby. Na novom albume, ktorý sa chystajú vydať v roku 2017  budeme mať možnosť počuť aj mnoho ďalších a nie posledných spoluprác s týmto producentom. To, že hudba Terapie ľudí baví a pracujú na sebe veľmi intenzívne si všimla aj značka sneakAvenue, najlepší teniskový obchod v Bratislave a rozhodli sa, že práve títo páni si zaslúžia ich podporu. Ak chceš byť aj ty súčasťou Terapie podporuj, zdielaj a zabávaj sa spolu s nimi na stále nových a lepšich veciach. 

Na skrátenie čakania na album 017 chalani vydávajú mixtape 016, ktorí si komplet zastrešili sami od nahrávania, cez skreče až po finálny mix. Na mixtape sa nachádza 9 pesníčiek. Boli na ňom použité staršie texty, ale aj nové, exkluzívne napísané pre mixtape 016. 

Zdroj: Terapia