Michal Pavlíček oslávil 60-tku vo veľkom štýle, so slovenskými fanúšikmi to roztočí 9. marca v Bratislave na koncerte Stromboli!

Legendárny gitarista a skladateľ Michal Pavlíček oslavoval okrúhle narodeniny a 60-ku privítal vo veľkom štýle! Blahoželali mu rockeri Michael Kocáb, Vilém Čok, Kamil Střihavka, slovenský gitarista Andrej Šeban a samozrejme aj Bára Basiková a ostatní členovia Stromboli! Vo vypredanom Fore Karlín v Prahe predviedol, že stále patrí k špičke na hudobnom poli. Koncert, na ktorom vystúpili viaceré české i slovenské legendy, bol darčekom pre Michala Pavlíčka aj pre fanúšikov. Jeho legendárna kapela Stromboli pred koncertom dostala Zlatú platňu za predaj svojho posledného albumu „Fiat Lux“, s ktorým sa vrátila na scénu po vyše 30 rokoch! So slovenským publikom bude skvelý gitarista oslavovať 9. Marca na koncerte Stromboli v Starej tržnici v Bratislave!

Oslava ako sa patrí na okrúhliny! Michal Pavlíček a jeho hostia to vo Fore Karlín v Prahe poriadne roztočili. Ešte pred tým však legendárny gitarista oslávil 60-te narodeniny v užšom kruhu.

„Najskôr som mal narodeninovú párty v pražskom Lucerna music bare, kde som oslavoval s rodinou a priateľmi. Bol to krásny večer a nedá sa povedať, kto by ma potešil najviac. Radosť mi napríklad urobil Richard Müller, ktorý mi prišiel poblahoželať a dať darček osobne. Dostal som aj hudobný darček od priateľov muzikantov, ktorí mi zahrali pár mojich songov v neobvyklých aranžmánoch. Upiekli aj sladkú gitaru v tortovom prevedení. Spoločne s kamarátmi muzikantmi a s fanúšikmi som potom oslávil narodeniny vo Fóre Karlín koncertom. Bol to silný  zážitok. Vo vypredanej sále i na pódiu bola úžasná atmosféra,“ usmieva sa Michal Pavlíček.

Výbornému gitaristovi blahoželali aj kolegovia z Pražského Výberu, BSP, Tomáš Hajíček, slovenský gitarista Andrej Šeban a samozrejme aj Bára Basiková a ostatní členovia Stromboli! Koncert, na ktorom vystúpili spolu s dychovým orchestrom Hudby Hradnej stráže a Polície Českej republiky viaceré české i slovenské legendy, bol darčekom pre oslávenca aj pre fanúšikov. Vo vypredanom Fore Karlín v Prahe Michal Pavlíček ukázal, že je stále v špičkovej forme. Hudobník, ktorý sa narodil na Valentína, práve prežíva mimoriadne šťastné obdobie.

10_3079_12512

„Som večne zamilovaný a to do svojej ženy. Som romantik a mám rád tento sviatok. Žijem v šťastnom vzťahu, vedľa svojich starších synov a mám aj 8-ročného Matyáša, ktorý je môj miláčik a toto neskoré otcovstvo si veľmi užívam. Najradšej mám každodenné prechádzky, keď sa spolu rozprávame a všetko preberáme. Popri mojej rodine je pre mňa najzásadnejšia muzika a hranie na gitaru ma teší stále viac a viac,“ dodáva Michal Pavlíček.

Stromboli sa vrátili na scénu po dlhých 30 rokoch a urobili dobre. Fanúšikovia sú nadšení aj z ostatného albumu „Fiat Lux“, za ktorý kapela dostala Zlatú platňu za predaj. Ocenenie prevzala kapela na Pavlíčkovom  narodeninovom koncerte.

„Nesmierne ma to teší, pretože to nie je ľahké vrátiť sa po rokoch. Ako výhradný autor Stromboli som sa rozhodol, keď sme plánovali návrat na scénu, že prídeme aj s niečím novým. Hrať pre pamätníkov je síce fajn, ale je dobré urobiť aj most z minulosti do súčasnosti. Podarilo sa nám to. Myslím, že Stromboli je vo výbornej forme, už sme odštartovali turné po Česku, ktoré vyvrcholí u vás v Bratislave,“ uzatvára Michal Pavlíček. 

So slovenským publikom bude Michal Pavlíček oslavovať narodeniny 9. marca v Bratislave. Návrat legendárneho Stromboli si  fanúšikovia môžu vychutnať od 20.00 v Starej tržnici. Na gitaru zahrá Michal Pavlíček, na basgitaru Jiří Veselý, na klávesy Vendula Kašpárková a na bubny Miloš Meier, ktorý nahradí chorého Klaudia Kryšpína. Spievať bude vynikajúca Bara Basiková, Michal Pavlíček a Vilém Čok. Lístky sa dajú kúpiť na www.tickeportal.sk.

Zdroj: PROPAGANDA HOUSE