Michal Breeth @ Inn Club.

Set, ktorý si môžete vypočuť v aktuálnom vydaní podcastu IMPORTANT, je záznamom prvej hodiny z otváracieho víkendu INN Clubu v Bratislave v mojom podaní.

Tento sa nachádza v centre starého mesta na Laurinskej ulici a je logickým vyústením úspešných piatkových nocí, ktoré viac ako rok v jeho barovej časti odohral Braňo DJ.

780_michal_breeth

Toto bolo skvelým impulzom pre otvorenie ďalšej – clubovej časti. Týmto sa spojilo príjemné posedenie v bare, počas leta na terase, kde si môžete pokecať s kamarátmi a nechať sa obslúžiť chutnými drinkami.

V prípade nálady to môžeťe spojiť s návštevou klubovej časti, ktorá okrem vlastného baru disponuje predovšetkým výbornou tanečnou hudbou.

780_inn

Tá sa nesie predovšetkým v tónoch deep, funky a soul housu, ale občas aj nu disca. Momentálne je klubová časť otvorená v piatok a sobotu, avšak čoskoro prídu na rad aj stredy a štvrtky, ktoré by mohli byť skvelou príležitosťou aj pre mladých djov, ktorí majú podobný štýl hudby ako som popísal radi. Pevne verím, že vás aj tieto riadky inšpirujú na návštevu Inn Clubu!

Zdroj: ThomasDeXter