Michaella vydáva nový album Mám, čo mám!

Po troch rokoch od vydania debutu prichádza Michaella s novým albumom. Jeho názov je Mám, čo mám a nachádza sa na ňom desať popovo ladených skladieb.

Mladá speváčka ostáva verná svojej pozitívnej povahe nielen v piesňach, ktoré sú už známe ako single z rádií, ale aj v štyroch novinkách z textárskej dielne Ivany Drábovej. Práve z jednej z nich si „požičala“ názov pre celý album.

„Keď som rozmýšľala nad názvom, mala som v tom čase najbližšie k pesničke Mám, čo mám, ktorá je o potrebe ľudí šíriť rôzne klebety. V jednom momente už toho bolo naozaj priveľa a keď sa ma Ivana pýtala, o čom by mal byť ďalší text, povedala som, že práve o tom, ako sa mnohí hrajú na vlastnom piesočku a popri tom riešia životy iných. Na druhej strane, keď spievam, usmievam sa, lebo všetko, čo mi sypú na hlavu, ma robí silnejšou a posúva ďalej,“ vysvetľovala Michaella.

Okrem Ivany Drábovej sa textársky na skladbách podieľali aj Jozef Husovský a Silvia Kaščáková. Michaella priznala, že tento album je pre ňu osobnejší nielen kvôli tomu, že v textoch sa jej myšlienky objavujú v autentickej podobe, ale v spolupráci s producentom Vladom „Randym“ Gnepom zložila spevové linky k väčšine piesní. „Keď som niečo naspievala, Randy mi len poradil, kde by som mohla zmeniť nejaký tón, aby všetko na seba harmonicky nadväzovalo,“ vpustila nás do zákulisia Michaella.

Album vychádza na vinylovom CD a vinylových platniach, ktorých limitovaný náklad sa však stihol vypredať ešte pred jeho oficiálnym vydaním. Krstiť sa bude 21. 12. 2012 v prešovskom klube Bizarre. Ako hudobní hostia vystúpia Martin Husovský a Free Voices, s ktorými Michaella prespievala v štýle a capella eurovízny hit O nás.

CD Mám, čo mám si môžu fanúšikovia zakúpiť na stránke www.michaella.eu.

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.
Foto: Jano Štovka – Olivier