Mezinárodní projekt Bottled Fish a švédští Visiteur míří do Café V lese

Bottled Fish je mezinárodní indie – rocková kapela, sdružující hudebníky z Ruska, Kazachstánu, Ukrajiny a Venezuely. Čtveřice je trvale usazena v Praze. Na scéně se pohybuje od roku 2019, odehrála přes čtyřicet klubových a festivalových koncertů (třeba  Nouvelle Prague, karlovarský Vary Good Fest, vídeňský Kramladen, plzeňský Červen na náplavce aj.  Bottled Fish vydali jedno EP a několik singlů, v současnosti pracují na první dlouhohrající desce. V Café V lese představí právě nové písně s příměsí synth-wave.

Švédští Visiteur hrají pop s příměsí elektroniky a r’n’b, s výraznými syntezátory, basovými linkami a až “robotickými harmoniemi“. Duo ze Stockholmu, které nedávno vydalo debut Arrival, se vyznačuje neodolatelně energetickými show.

 Z médií:

„První EP pražských Bottled Fish o čtyřech písničkách evokuje pár indierockových jmen typu Nierika. Ženský vokál je příjemný v hloubkách, osobitá atmosféra.“  (Fullmoonzine.cz)

„S občasným hmatem do temně bluesové psychedeliky mohou Bottled Fish připomenout třeba Air, Becka, či kapely z klasického kánonu (Cream, Crosby, Stills, Nash and Young). Angličtina je v písních na EP One nad mé očekávání.“ (Headliner)

FB událost: facebook.com/events/619893286221979
bottledfish.bandcamp.com
visiteur.eu

Zdroj: TS