Bottled Fish vydávají druhý singl z připravované desky Dreams Lie a zvou na křest

Druhou ochutnávku s názvem Dreams z připravovaného alba posílají do světa Bottled Fish.

Text Dreams přináší osobní výpověď zpěvačky – rozpad dlouhého vztahu, stěhování, obavy ze změny. Nutnost vyjití z komfortní zóny však doprovázely nadějné vyhlídky na budoucnost. Bottled Fish příběh opět obalili do výrazné rock ‚n‘ rollové melodie.

Víš, že to co děláš, děláš správně, i když máš strach z neznámého. Je v tom naděje na novou, lepší budoucnost. Text jsem napsala během jedné tramvajové cesty po Praze a původně se i jmenoval Tram song, jen název nikdo z kapely neocenil,“ dodává už se smíchem ke vzniku písně Shakurova.

I druhý singl vznikl, stejně jako připravované album, ve studiu Baracca Records, za mixem a masteringem stojí pianista Tomáš Jochmann, jako host byl přizván venezuelský bubeník Carlos Rodriguez.

Bottled Fish se na české scéně pohybují od roku 2019. Shakurova pochází z Kazaně, Tatarstánu, Nikita z Kazachstánu, oba se usadili v Praze před deseti lety. Během jam sessions se potkali s pianistou Antonem Saller z Ukrajiny, sestavu doplní brzy nový kytarista. Odehráli desítky klubových a festivalových koncertů. Roku 2020 vydali EP No One. Debutovou dlouhohrající desku Dreams Lie vydají Bottled Fish 6. dubna, o den později ji pokřtí v pražském prostoru Swim.

YouTube: https://youtu.be/U0LwGVaFKtI
Multilink: https://songwhip.com/bottledfish/dreams
bottledfish.bandcamp.com
instagram.com/bottled_fish_band

Zdroj: TS