Metaloví Dymytry spolupracujú s nájkrajšími dievčatami Prahy!

Metalová kapela Dymytry v tìchto dnech finišuje se svým novým CD Neonarcis, které vychází už v polovinì července. Minulý týden kapela natočila singl s příznačným názvem Ocelová parta, a tato skutečnì tvrdá partička jej nahrála za doprovodu nejkrásnìjších dívek z České asociace amerického fotbalu. Tím ovšem zdánlivì protikladná spolupráce nekončí!

Natáčení singlu Ocelová parta, které by se dalo příznačnì pojmenovat krásky a zvìř, probíhalo v příjemné atmosféře, a proto jak Dymytry tak dívky na spolupráci v blízké dobì rádi navážou. V prùbìhu léta je totiž naplánováno společné natáčení videoklipu k singlu. Zkrátka, známé rčení protiklady se přitahují bude platit i v tomto případì.

dymytry.jpg

Doplňme, že skladbu Ocelová parta složil kytarista Jiří „Dymo“ Urban a text napsal frontman kapely Jan „Protheus“ Mackù. Připomeňme, že kapela Dymytry, která je povìstná vystupováním ve svých typických maskách je partou skutečnì ostřílených hudebníkù.

Kytarista Jiří „Dymo“ Urban v minulosti pùsobil v kapele Aleše Brichty, bubeník Miloš Meier pro zmìnu hraje s takovými hudebními ikonami, jako jsou Kamil Střihavka nebo Michal Pavlíček. Navíc oba dva aktuálnì hrají také se známým rockerem a muzikálovým zpìvákem Václavem „Noidem“ Bártou v jejich společné kapele NOID.

dymytry_cheerleaders.jpg

A nakonec frontman Dymytry Jan „Protheus“ Mackù si zazpíval s Evou Urbanovou v rockopeře Antigona, dva roky účinkoval v pořadu České televize Malá farma a od letošního září se stává pedagogem Mezinárodní konzervatoře Praha.

Na pomyslném hudebním metalovém nebi se Dymytry rychle vyšvihli mezi top kapely, nasbírali nìkolik hudebních ocenìní a jsou pravidelným hudebním hosty nejvìtších festivalù v České republice. Dymytry mùžete buď milovat nebo nesnášet, nic mezi neexistuje. A zda se, že v poslední dobì je stále více a více zástupcù té první kategorie!

www.dymytry.cz
https://www.facebook.com/dymytry.cz

Zdroj: Lenka Netušilová
Publikoval: Redakcia GREGI.NET