Len pred nedávnom sa rozviedla a už jazdí na ENGLEROVI!

‚Veronika Vebi Nízlová má v poslednom období plodné obodobie čo sa hudobnej tvorby týka. Po sólovych skladbách Zakázaná a  Nemám záujem  prichádza spolupráca s raperom Puertom a producentom Paul Projectom. Skladba Superquad je vo viacerých smeroch netradičná.

Ak by vás zaujímalo kto je tajomný pán Engler v tomto prípade sa nejedna o muža, ale o názov superšportového auto presnejšie štvorkolky. Engler Superquad  bolo prvýkrát predstavené na minuločnom autosalóne v Ženeve a vzbudilo obrovský záujem médií, načo môžeme byť Slováci hrrdí, kedže tento krásavec pochádza zo Slovenska.

S nápadom spoločnej skladby prišiel producent Paul Project, ktorý už nejaký čas spolupracuje s Vebi a s raperom Puertom sa v minulosti stretli na spoločných akciách, kde obaja vystupovali. „Celá realizácia mala veĺmi rýchly priebeh, dá sa povedať, že od predstavenia myšlienky spoločnej piesne až po hotovú skladbu prešlo pár dní“ hovorí producent Paul Project. „Keď mi Paul poslal demo, neváhala som ani minútu, jeho tvorba je nadčasová a odlišná od štandartných slovenských produkcií“ s úsmevom dodáva Vebi.

Videoklip k piesni natočila spoločnosť ILLUMINATE XXXX Production ktorou už nejaký čas spolupracuje známý slovenský režisér Martin Miko. „Som rád že nám ako supervisor nad videoklipom pomáhal režisér zo zámoria, spoločne sme dospeli k neobyčajnému konceptu videoklipu, kde sme sa nedržali pekných čistých záberov, ale išli sme skôr opačnou cestou. Vo videoklipe môžete vidiet mnoho odhalených zákulisných vecí, netradičné výrezy a či rôzne tempo strihu.

Výsledkom tejto spolupráce je  horúca novinka Superquad. Ako sa v angličtine hovorií HOT, tak v tomto prípade ide naozaj o  HOT nielen videoklip ale hlavne si na svoje pridu fanúśikovia žhavých a rýchlych áut.

Tlačovú správu pripravil AIR PRODUCTION PLUS 2020