Melodica Netlabel: Z Ruska do Francúzska, a späť do Ruska cez Slovensko!

Dvaja občania, kamaráti, producentské duo Alexey a Alexander pripravili ruskú delikatesu s francúzskou príchuťou. A pochopiteľne ani slovenská kuchyňa v podaní tria Atomic, EMD a Hyricz pri tom nemohla ani náhodou chýbať. Táto pozoruhodná skladba chuti deepu a housu s jemným flautovými dressingom dodáva tomuto jedlu svoje neobyčajné čaro. Zaujímavosťou je fakt, že aj Vám sa z porcie ujde. Pýtate sa ako? Recept môžete nájsť na stránkach kuriérskej služby Melodica Netlabel alebo ochutnať už práve teraz. Bon Appetit!

FREE DOWNLOAD

Loose End & Alexander Boyko je projekt dvoch hudobníkov z Ruska. Aj keď žijú v iných mestách, našli cestu k spoločnej produkcii. Loose End je viac zameraný na deep a dub music, kde Alexander B. rád experimentuje s minimal technom. Ich tendenciou je spojenie týchto subžánrov a získať špecifický zvuk.

Tomáš Baláž aka ATOMIC pochádzajúci zo Žiaru/Hronom sa venuje hudbe od roku 1997. K produkcii využíva hardvér značky Yamaha a Korg. Skladá hudbu pre filmy i divadlo, preto jeho zvuk je zvyčajne spojený s emocionálnym ambientom i romanticko-tradičnou hudbou. Je spoluzakladateľom projektu Electro Lab. Je to skupina 3 hudobníkov, Atomic, Phobic a Sasso. Tomášovú hudbu môžete nájsť aj na slovenskom netlabeli Sologroove. V tomto roku podpísal kontrakt s Rakúskym, Talianskym a Francúzskym vydavateľstvom.

Matúš Meščan alebo EMD pochádza z Bardejova. Na začiatku nového tisícročia sa stretáva s electronickou hudbou. S počiatku sa venuje technu a drum and  bassu. Matúš je ovplyvnení producentmi ako Hawtin, Villalobos a Akufen, a preto sa začína sústrediť na minimal a deep house. Jeho prvé live vystúpenie bolo na známom festivale Wilsonic v roku 2009. Jeho tvorbu môžete nájsť i na Sajgon rec. či Sologroove netlabel.

Junáčisko z Detvy (pôvodne z Ukrajiny), ktorý má za sebou pekných pár rokov hrania. Stabilná osobnosť slovenskej tanečnej scény s vynikajúcim uchom pre hudobný progres. Minimalista? To určite nie, ale určite nemá k nemu ďaleko. To všetko vďaka vysokej aktuálnosti moderného klubového zvuku, precíznemu spájaniu a obrovskému citu pre to, čo na tanečnom floore proste nesmie chýbať – hravosť a radosť. Tak môžeme charakterizovať Hyricz –a. aka dj Cole. O mastering celého releasu sa postaral Sigurt.

MLD_016

Melodica Netlabel Weblinks
Web Site: https://melodica-netlabel.com/
Youtube: https://www.youtube.com/user/MelodicaNetlabel
Soundclound: https://soundcloud.com/melodicanetlabel
Twitter: https://twitter.com/M_e_l_o_d_i_c_a
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/MelodicaNetlabel
Myspace: https://www.myspace.com/melodicanetlabel
Squirellnet: https://sonicsquirrel.net/detail/label/melodicanetlabel/1422
Idj: https://www.idj.cz/melodica-netlabel/

Zdroj: Melodica
Publikoval: Redakcia GREGI.NET