Melancholický album Prázdniny plný prekvapení – aj o tom bude štvrtkový krst československej dvojice Monikino Kino.

Nový zjav na česko-slovenskej hudobnej scéne prináša originálny pohľad na lásku a ďalšie životné dilemy. A i keď máte pocit, že ste na túto tému už počuli od mladých slovenských pesničkárok všetko, nežnú elektroniku dua Monikino kino by ste určite nemali vynechať. O pestrý hudobný zážitok sa postará Petr Marek a Monika Midriaková 16. Októbra v bratislavskom Nu Spirit Clube.

Kapela Monikino Kino sa na scéne objavila relatívne nedávno. Vďaka turné s Petrovou domovskou kapelou Midi Lidi (jeseň 2013) a s jedinečným a medzinárodne úspešným českým projektom DVA (jar 2014), však okamžite našla svoje miesto na scéne. Debutová nahrávka Prázdniny, ktorá vyšla 1. septembra na značke Slnko Records, zaujala fanúšikov melancholického elektro-popu.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/playlists/45942791″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Monikino Kino nie sú vedľajším projektom Petra Marka. Všetky hlavné impulzy a hudobné nápady prichádzajú od Moniky Midriakovej, jej hudobne skúsenejší spoluhráč má na starosti skôr aranžérsku časť tvorby a produkciu.

O afterparty sa postará nemenej známa post-šansónová kapela Saténové ruky v DJ sete.

ENTRY 4€
Štvrtok 16.10.2014
Nu Spirit Club, Bratislava
EVENT: www.fb.com/events/602146849903488/

A1.psd

Zdroj: Nu Spirit