Meky bude online, na DVD aj v exkluzívnom boxe.

Žbirka myslí na fanúšikov aj v týchto neľahkých časoch a má pre nich samé exkluzívne správy. Dokumentárny film režiséra Šimona Šafránka MEKY bude od 2.12.2020 už aj na Slovensku legálne dostupný online. V čase, keď sú kiná zatvorené, alebo len polootvorené, tak prichádza jedinečná možnosť ako si cez oficiálne platformy stiahnuť, alebo zhliadnuť tento divákmi navštevovaný a odborníkmi oceňovaný film. V ten istý deň vychádza MEKY aj na DVD, ktoré  okrem filmu prináša aj špeciálny bonus: doteraz nezverejnený rozhovor – David Žbirka o Mekym.

Film MEKY bude od zajtra online na https://dafilms.sk na itunes a googleplay bude dostupný od 16.12.2020.

Film MEKY bol dostupný online aj vo Veľkej Británii. Anglická premiéra prebehla 12.11.2020 v rámci akcie Made in Prague Festival spolu s online debatou s režisérom a hlavným aktérom filmu. Ďalšou exkluzívnou správou je, že nedávno vydaný 3CD výber The Best of Miro Žbirka s remastrovaným zvukom zo štúdia Abbey Road v Londýne dostane aj vinylovú podobu. V limitovanej edícii 300 kusov vydáva 4.12.2020 Universal Music špeciálny, číslovaný a podpísaný Deluxe Vinyl Box. Bude obsahovať 6LP (180g vinyl), podpiskartu, signovaný notový záznam skladby Slovenská a trsátko Meky.

Slovenské koncerty Cinema Acoustic Tour sú z októbra preložené na nové termíny. Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti a nemenia sa ani miesta koncertov. Uskutočnia sa v historických kinách: 26.1.2021 – Prešov, kino Scala, 27.1.2021 – Martin, kino Moskva a 28.1.2021 Bratislava, Ateliér Babylon. Bratislavský koncert je už vypredaný.

Vstupenky na:
https://www.ticketportal.sk/event/Miro-Zbirka-Cinema-Acoustic-Tour

Aktualizované info:
https://www.zbirka.cz
https://www.facebook.com/MiroZbirka/
https://www.instagram.com/mirozbirka/

Zdroj: pro:messa