Mefjus – Best newcomer producer navštívi Bratislavu!

Kto Mefjusa spoznal až po ocenení best newcomer producer v drum & bass ARENA awards za rok 2012, zmeškal vyše 8 rokov jeho nádejnej DJskej  a najmä producentskej kariéry. 28.3. v Subclube sa postará o parádnu veľkonočnú tancovačku!

Pôvodom z Rakúska, dnes šliape na päty najznámejším krajanom a nezadržateľne stúpa nielen v rebríčkoch hranosti a predajnosti drum and bassových trackov. Spomedzi množstva producentov vyčnieva najmä originálnym, temným, technom reznutým zvukom, ktorý do vinylu ryjú vydavateľstvá ako Neosignal, Rise Audio, Trust in Music, Disturbed, Citrus alebo Bad Taste. Mefjusov potenciál najlepšie odhadol Kasra, šéf vydavateľstva Critical Music, ktorý si ho na dlhé obdobie upísal exkluzívne.

Vo svojom štúdiu sa okrem digitálnych technológii a PC nebojí využívať aj analógové nástroje. Tie v spojení s technickou zručnosťou produkcii pridávajú práve tú štipku výnimočnosti, pre ktorú sa jeho hudbu rozhodli do svojich setov zaradiť top DJi ako Andy C, Friction, Phace či Rockwell.

Pri tvorbe a počas DJských vystúpení sa neobmedzuje len na drum and bass a 175 bpm. Rád si zaspomína na svoje hiphopové začiatky, spestrí set dubstepom či inou elektronkou, aby nechal vyniknúť nasledujúcu neurofunkovú smršť.

28.3. v Subclube sa o veľkonočné tance postará 5 djov, z toho dvaja zahraničný hostia. Prvých 80 návštevníkov dostane na bráne free welcome drink, chýbať nebude laser a projekcia.

Info o akcii a súťaže o voľné vstupy aj facebookovej stránke akcie!

Zdroj: Silwer