MEeT-ALL in Randal: Seven (CZ) + Archontes (RUS) + Tristana (SVK) + Svennils (SVK)!

Bratislavský klub Randal opäť privíta zaujímavých hostí. Na kvalitu v podobe hudobno-metalovej smršte bude priestor v klube aj počas letnej festivalovej sezóny. Júlová sobota, 7. 7. bude dátumom stretnutia 3 rôznorodých krajín, ktoré však spojí v jednu súdržnosť a sila metalu.
Nádych ruskej veľmoci prinesie moskovská štvorica ARCHONTES. Melodickú power metalovú nálož, v podaní hudobníkov zgrupených okolo Andreya „Archont“  Fedorenka, zažije na vlastnej koži slovenské publikum vôbec po prvý raz. Do našich končín zavítajú týždeň pred vystúpením na susednom festivale Masters of rock 2012, kde si taktiež odohrajú svoju premiéru. Naľahko sa však nechodí a preto nebude chýbať ani aktuálny výber z doterajšej tvorby, troch štúdiových albumov a pripravovaných noviniek.

Sedma dominuje aj v názve ďalšieho z pozvaných výnimočných hostí. Český SEVEN sa opäť po rokoch objaví v Bratislave. V roku 2010 zahrala v Randali kapela českého gitarového mága Honzu Kirka Behounka spoločný koncert s Victorom Smolski (RAGE), s ktorým zaznamenali úspešnú spoluprácu tak, ako na šiestom autorskom albume skupiny SEVEN (Seven Deadly Sins) alebo počas spoločného turné po celej Európe v roku 2010. Aktívna spolupráca kapely s metalovou stálicou Doro Pesh, Smolskim či ex Iron Maiden Blaze Bayliem len umocňuje kvality tohto zoskúpenia. Ich posledný album s názvom Freedom call z roku 2011, vyšiel pod krídlami najväčšieho európskeho metalového vydavateľstva Nuclear Blast.

   
V domácom zastúpení a zdieľajúc spoločnú cestu na tohtoročný Masters of rock 2012, odohrá najnovšie songy z pripravovaného albumu, s pridaním skladieb z posledného vydaného albumu Zircon Street (2010), kapela TRISTANA. V štýle alternatívneho metalu s prímesou death metal, gothic a moderných core-ových rifov predvedie domácemu publiku kus slovenskej produkcie.

 
O support sa tentokrát postarajú bratislavskí hard rockeri Sevennils

MEeT-ALL in RANDAL
SEVEN (CZ) + ARCHONTES (RUS) + TRISTANA (SVK) + SEVENNILS (SVK)

RANDAL – BRATISLAVA – 7.7.2012
https://www.facebook.com/events/249347888498203/

SVK2012web

Zdroj: Petra Bohuslavská
Publikoval: Redakcia GREGI.NET