PRINCE vydá dva albumy súčasne!

Hudobník známy ako PRINCE vydá na konci septembra súčasne dva štúdiové albumy. Art Official Age a PlectrumElectrum vychádzajú 29.9.2014.

Prince sa po osemnástich rokoch vracia k značke Warner Bros. Records, kde v roku 1978 začínal a kde v priebehu osemdesiatych a deväťdesiatych rokov vydal albumy ako Dirty Mind1999Purple Rain a Sign ‘O’ the Times. Patrí k výrazným postavám svetovej pop music. Mnohokrát bol nominovaný na cenu Grammy a hneď sedemkrát ju aj obdržal. V roku 2004 bol prijatý do rock’n’rollovej siene slávy.

Je perfekcionista a ovláda hranie na nespočetne veľa hudobných nástrojov. Preslávil sa textami, ktoré sa hemžia explicitnými výrazmi. Počas svojej slávy neprestával prekvapovať, spolupracoval s radou slávnych kolegov, menil si mená a nahrával pod najrôznejšími pseudonymami. Je považovaný za jedného z najpracovitejších a najproduktívnejších hudobníkov posledného desaťročia. Avizované albumy sú jeho 33. resp. 34. štúdiovým albumom.

Zatiaľ čo Art Official Age má byť sólovou nahrávkou ovplyvnenou funkom, soulovou a r’n’b hudbou, album PlectrumElectrum  muzikant nahral so svojou novou kapelou  3rdEyeGirl vo funk-rockovom štýle.

Album Art Official Age bude obsahovať následujúce skladby:
Art Official Cage
Clouds
Breakdown
The Gold Standard
U Know
Breakfast Can Wait
This Could Be Us
What It Feels Like
Affirmation I & II
Way Back Home
Funknroll
Time
Affirmation III

Prince-ArtOfficialAge

Album PlectrumElectrum bude obsahovať tieto skladby:
Wow
Pretzelbodylogic
Aintturninround
Plectrumelectrum
Whitecaps
Fixurlifeup
Boytrouble
Stopthistrain
Anotherlove
Tictactoe
Marz
Funknroll

Prince-PlectrumElectrum

Zdroj: Warner Music