MasterCard Balaton Sound: 3 týždne do štartu .

Prémiový elektronický hudobný festival MasterCard Balaton Sound konajúci sa na jazere Balaton, otvorí svoje brány už o 3 týždne. Okrem špičkových djov ako Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Tiesto, Nicky Romero a Afrojack sa na ňom predstaví viac ako 200 umelcov na 15 pódiách, ktorí pre vás odpália 5 dní trvajúcu párty tohto mega eventu.

Viac ako 2 kilometre dlhá pláž, množstvo služieb a hosťovské mesto Zamárdi sú zárukou toho, že medzi 8 a 12 júlom je to to najlepšie miesto, kde si užiť špičkovú párty. Vstupenky za zvýhodnenú cenu si môžete kúpiť už iba do 23. Júna.  

Do Zamárdi už úspešne zavítalo leto a nám ostávajú už iba 3 týždne do odštartovania MasterCard Balaton Soundu, ktorý sa bude konať už po 9 krát na príjemnom pobreží Balatonu, ktorý je najväčším jazerom v strednej Európe. Vstupenky na tento prémiový event, sú ešte stále v obmedzenom množstve k dispozícii za zvýhodnenú cenu do 23. Júna. Vybrať si môžete z festivalovej permanentky platnej počas 4 regulérnych dní, ale tiež aj počas Dňa 0 (8.júla), počas ktorého sa predstavia umelci ako Tiesto, Oliver Heldens, Moti a mnohí ďalší, ktorí odštartujú tohto ročnú párty. Pre tých ktorí chcú byť súčasťou #soundu2015 sú k dispozícii aj 1 dňové vstupenky, ktoré si treba zabezpečiť čo najskôr.

Program počas dňa & noci

Počas 5 dní trvajúceho MasterCard Balaton Soundu budete môcť zažiť všetko čo patrí k letným prázdninám a skutočnej elektronickej párty. Počas dňa, pre vás nebude takmer potrebné opustiť areál festivalu, kedže si návštevníci budú môcť užiť jazero priamo na 2 kilometre dlhej pláži nachádzajúcej sa v jeho priestoroch, ktorá vám zároveň ponúkne užasný výhľad na severný breh jazera Balaton. V ponuke tiež bude nespočetné množstvo priestorov na oddych, užívanie slnka, schladenie sa v jazere, tanec na výbornú hudbu, jedlo, nápoje a všetko ostatné, aby ste sa mohli pripraviť na obrovskú párty noc. Ako návštevník musíte ochutnať excelentné jedlo a víno, ktoré bude špeciálne v ponuke z regiónu Balatonu, alebo si môžete užiť športový relax ak naň budete mať chuť. Tento ročník je špeciálne sústredený na jazero ako také a tak vám ponúkneme šesť mól, ktoré budú vybudované priamo na jazere a pri nich bude odstavená jachta na ktorej párty nikdy nekončí. Na vaše športové vyžitie budú pripravené ako plážové, tak aj fitnesové priestory vrátane futbalových, volejbalových ihrísk či stolno tenisových stolov. Tí, ktorí radi skúšajú adrenalínové športy, budú môcť otestovať bag jump, katapult, bungee jumping a tiež viacero vodných športov.

11403502_10153473748193060_5580133021130641532_n

Počas piatich nocí sa predstaví rekordný počet medzinárodných djských stars, live actov a skupín, z ktorých mnohí sú členmi prestížneho zoznamu Top 100 Djov sveta DJ Magu ako Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Tieso, Nicky Romero a Afrojack. Viac ako 200 vystupujúcich na 15 pódiách tak pre vás naplní 5 nocí počas ktorých budete môcť zažiť program na hlavnom stagy, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou. MasterCard Main Stage vo svojej zväčšenej podobe ponúkne niektoré extra prídavky, ktoré ešte viac zvýraznia jednotlivé show. Čaká na vás viac ako 500 kg konfiet, 10 laserov, 5000 kg CO2 a množstvo ďalších špeciálnych efektov a pyrotechniky, ktoré okorenia jednotlivé show. Pre nadchádzajúci ročník narástla aj Telekom Aréna na takmer 5000m2. Hneď vedľa tohto gigantického stanu sa bude nachádzať Telekom Relax zóna o rozmere 1500m2, ktorá je populárnym miestom na oddych. Tento chill priestor bude vybavený komfortnými lehátkami, barom a 150 metrov dlhým digitálnou stenou s 50m2 interaktívnej plochy. Podobne aj B My Lake Terrace bude oblečená do kvetovaného outfitu pozostávajúceho z 100m2 led obrazoviek a exkluzívneho koktejlového barového komplexu. 

Priestor Festivalu  

MasterCard Balaton Sound je umiestnený v Zamárdi, iba hodinu vzdialeného od Budapešti. K dispozícii je viacero spôsobov, ako sa dostať na festival. Priame autobusové spojenie je k dispozícii priamo z letiska, alebo centra Budapešti. Pre tých, ktorí sú dobrodružnejšej povahy prichádza do úvahy aj zdielaná možnosť odvozu. K dispozícii sú aj ubytovacie capacity: základný kemping je situovaný priamo v blízskosti eventu, takže tí, ktorí si prinesú vlastný stan si budú môcť užiť blízkosť všetkých služieb a príjemné prostredie na príležitosný spánok. VIP kemping je medzičasom vypredaný avšak určité prémiové ponuky budú stále k dispozícii priamo na festivale: Flexotel ponúka kabínky pre dvoch a #festivalhotel pod záštitou Telekomu je tiež výbornou možnosťou ako si trocha odpočinúť. Rôzne služby ako uzamykateľné a strážené schránky, kemping sety, kempingové príslušenstvo a mnoho iného si môžete zakúpiť priamo v našom webshope. Návštevníci si tiež môžu zakúpiť v predstihu nabíjačku na telefón a užívať si tak pripojenie a zdieľanie zažitkov s kamarátmi počas celého festivalu. Všetky tieto položky sú vám k dispozícii na MasterCard Balaton Sound webshope.

Od ukončenia posledného eventu organizátori urobili množstvo projektových zmien, aby tak skvalitnili čo najviac segmentov samotného festivlu. Vďaka nim sa tak areál stal omnoho efektívnejším v zmysle vodného hospodárstva, čiže aj v prípade daždivého dňa voda nájde ľahšiu cestu odtoku a vy ostanete s naväčšou pravdepodobnosťou suchí a šťastní. Areál festivalu je pokrytý novou a odolnejšou trávou, ktorá ostáva zelená i za náročnejších podmienok. Zrekonštruované boli aj cesty, čo značne uľahčuje logistiku festivalu. Toto všetko znamená, že festival sa môže konať vo viac prírodnejšom prostredí, s využitím menšieho množstva dočasnej infraštruktúry a nutnosti prispôsobovania. V skratke: zelenšie, krajšie s väčšou zábavou! 

Viac informácii a vstupenky: www.balatonsound.sk

BS_A2_SK

Zdroj: Balaton Sound