Martin Solveig bude hosťom Madonny vo Viedni!

Kráľovná popu Madonna zavíta 29. júla do Viedne a nepríde sama. Špeciálnym hosťom na nezabudnuteľnom koncerte bude francúzsky DJ a producent preslávený najmä svetovým hitom Hello – Martin Solveig! Návštevníci sa už teraz môžu tešiť, že na štadióne Ernsta Happela pred 60-tisícovým publikom zaznejú nielen najväčšie popové, ale aj tanečné hity.

Martina Solveiga si Madonna nevybrala náhodou. Ide o rešpektovaného hudobného producenta s charakteristickou a originálnou tvorbou. Svetový úspech hitu Hello bol len logickým vyústením jeho dlhoročného pôsobenia v biznise. Ak Madonna platí za kráľovnú popu, Martin Solveig sa pokojne môže označiť za jedného z adeptov na titul kráľ tanečnej hudby. Či má na tento titul zaslúžené právo, sa dozvedia fanúšikovia už koncom júla. Madonnin viedenský koncert bude bez debaty žúrom roka.

Koncert kráľovnej popu bude 29. júla 2012 vo Viedni na národnom štadióne Ernst Happel. Na tomto mieste sa v minulosti predstavili takí interpreti ako Michael Jackson, AC/DC, Bon Jovi, David Bowie, Bruce Springsteen, Guns N‘ Roses, Metallica, Pink Floyd, The Rolling Stones, U2 alebo Robbie Williams. Ikona populárnej hudby je podľa Guinnessovej knihy rekordov najúspešnejšou sólovou speváčkou na svete. Jej fenomenálny úspech korunujú aj štatistiky. Doteraz vyprodukovala 37 Top Ten hitov v rebríčku Billboard, na konte má vyše 300 miliónov predaných albumov! Na svetovom turné Madonna predstaví svoje najväčšie hity, no i kúsky z nového štúdiového albumu MDNA, ktorý vyšiel 26. marca.

Vstupenky: Lístky na viedenský koncert Madonny sa na Slovensku predávajú exkluzívne na www.eventim.sk alebo osobne vo všetkých predajných miestach Eventim.

Madonna

Zdroj: SKALAR ENTERTAINMENT GmbH
Publikoval: Redakcia GREGI.NET