Martin Harich: Práve dnes vychádza jeho akustický komplet!

Martin Harich je jedným z najúspešnejších česko-slovenských interprétov v posledných rokoch. Niet sa teda čo diviť, že aj on prichádza s akustickým kompletom na CD+DVD G2 ACOUSTIC STAGE!

Harich patrí rozhodne medzi najvýraznejšie postavy všetkých ročníkov Česko Slovenskej Superstar. Jeho debutový album “Príbeh snov“, ktorý vyšiel v roku 2011, zaznamenal veľký úspech. Martin je hrdým držiteľom aj niekoľkých prestížnych hudobných cien. Svoju výnimočnú pozíciu potvrdil aj v minulom roku kedy mu vyšiel už druhý album “Nech“.

Niet teda divu, že aj Harich bol oslovený, aby sa taktiež zapojil do úspešného projektu G2 Acoustic Stage a odohral v pražskom klube Retro Music Hall exkluzívny koncert. Charizmatickému spevákovi bol akustický koncert, ktorý sa uskutočnil na jeseň minulého roku, na mieru ušitý. Martin previedol heroický výkon a zahral to najlepšie zo svojho repertoáru. Na vystúpenie si ako exkluzívneho hosťa pozval speváka Voxela, ktorý ho doprevádzal v skladbe “Trip“.

Na fanúšikov čaká celkom dvanásť pesničiek, mimo iného napríklad “Nezvestná“, “Posledná pieseň“ alebo “Asi mi horí tvár“, pričom niektoré z prezentovaných pesničiek zazneli akusticky vôbec po prvýkrát! Tento komplet určite prekvapí nielen všetkých priaznivcov tohto sympatického speváka, ale aj širokú verejnosť, ktorá sa doposiaľ na účastníkov hudobných súťaží pozerala „cez prsty“.

Martin Harich neostáva v kúte a taktiež vydáva akustický komplet na CD+DVD. Nenechajte si ujsť jeho G2 ACOUSTIC STAGE, ktorý vychádza pod hlavičkou labelu Universal Music už dnes!

Track list CD/DVD:
1.  Intro
2.  Časovrat
3.  Nezvestná
4.  Ďakujem náhodám
5.  Ja ťa nájdem
6.  Dokonalá
7.  Nech
8.  Trip (host: Voxel)
9.  Príbeh snov
10. Cruisin‘ for a bruisin‘
11. Asi mi horí tvár
12. Posledná pieseň

https://itun.es/cz/-SN3W
https://goo.gl/1UJb7w
https://www.deezer.com/album/7431202
https://spoti.fi/1fVUByL
https://www.martinharich.sk
https://www.facebook.com/MartinHarich

BOOK_OCKO-G2-HARICH-rozrazeno.indd

Zdroj: Universal Music s.r.o.