MARPO & TROUBLEGANG POKŘTÍ ALBUM DVA.

Po velkém úspěchu loňské desky Dead Man Walking, se kterou vyprodali pražskou O2 Arenu, vydali Marpo & TroubleGang své nové album DVA, které pokřtí hned dvakrát v neděli 22. a v pondělí 23. prosince v Lucerna Music Baru. První ze dvou křtů už je vyprodaný, vstupenky na druhý koncert pořídíte za 450 Kč (+ poplatky) na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu Lucerna Music Baru a na GoOut.cz.

Jak už napověděly první dva hitové singly Generace velkejch snů a Víkend, album DVA opět o něco přitvrdilo a do výsledného zvuku se dostalo více metalových kytarových riffů, elektroniky i zpívaných refrénů. Zvláště druhá jmenovaná píseň sklidila obrovský úspěch napříč českými komerčními rádii.

Produkci alba měl opět na svědomí Marcus Tran a také Clint Murphy, který pracoval například se zpěvačkou Fergie z Black Eyed Peas. Hlavní autorský podíl na textech i hudbě má opět frontman a hnací motor kapely Marpo. Autorskými nápady přispěli i rapper IronKap, Jan Wohnout, Richard Scheufler junior nebo zpěvačka Lenny. Bicí se natáčely v anglickém Modern World Studios v Tetbury, další nahrávání probíhalo ve studiu Modern Babylon v Teplicích.

Oficialní Facebook událost:
https://www.facebook.com/events/753479145153755/
https://www.facebook.com/events/2991924180835917/

Ticket link: https://musicbar.cz/cs/program/marpo-troublegang-krest-alba/

Marpo & TroubleGang
22. a 23. 12. 2019, doors 19:00
Lucerna Music Bar, Praha
www.musicbar.cz
https://www.facebook.com/mcmarpo

www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.instagram.com/lucernamusicbar
www.twitter.com/lucernamusicbar

Zdroj: TS