Markus Schulz Scream: Zmena miesta konania!

Akce Markus Schulz – Scream Album Tour, která se koná již tuto sobotu 17.11.2012, mění místo konání. Z PVA Letňany se přesouvá do Tisport Arenyv pražských Holešovicích, která pojme větší počet návštěvníků a je snadněji dostupná v rámci dopravy.

Vše ostatní, tzn. hudební vystoupení hlavní hvězdy Markuse Schulze a stájového kolegy, který si říká Kohma zůstává. Stejně jako platnost vstupenek, a to jak vstupenek na Transmissionzakoupených u všech prodejců jako Sazka Ticket, tak vstupenky zakoupené na tuto akci v síti Ticketpro. Vstupenky budou v prodeji i na místě po celou dobu akce. Později vás budeme informovat o praktických informacích k akci.

Nové místo konání: https://tipsportarena-praha.cz
Mapa: https://www.mapy.cz/#z&t=s&x.452866&yP.092620&d=firm_2142135_1

IMPORTANT INFO – SCREAM MARKUS SCHULZ AND KHOMHA MOVED TO THE TIPSPORT ARENA PRAGUE

The Event SCREAM with Markus Schulz and Khomha scheduled for saturday 17.11.12 is moved from the PVA Expo to the TIPSPORT ARENA. After consideration the current situation we have decided to move the Scream event with Markus Schulz and Khomha to theTIPSPORT ARENA in Prague 7. which can accomodate a larger number of visitors. TheTIPSPORT ARENA is located more close to the centre of Prague and very easy accessible by metro, bus or car. The programm and everything else stays the same a it was mentioned before. The latest event info will be sent out a.s.a.p. with the latest event details.

MAP: https://www.mapy.cz/#z&t=s&x.452866&yP.092620&d=firm_2142135_1
TIPSPORT ARENA: https://tipsportarena-praha.cz/jak-se-dostanete-do-haly

Zdroj: United Music