PAROV STELAR PŘEDSTAVÍ V PRAZE ZBRUSU NOVOU SHOW.

Hvězdný rakouský DJ a hudebník Parov Stelar vystoupí se svou kapelou 5. března 2022 v pražské Tipsport Areně. Pro své zbrusu nové Venom Tour 2022 připravil zcela novou podobu pódia a vizuálního zážitku, nové písničky a nové aranže, a také několik překvapení – to vše poprvé v roce 2022. Vstupenky na stání a sezení za jednotnou cenu 890 Kč + poplatky pořídíte od středy 13. 10. 10:00 na GoOut.cz a v síti Ticketportal.

„Tohle bude nejlepší Parov Stelar show, kterou jsme dosud udělali. Jsem moc šťastný a už se nemohu dočkat reakce svého publika. 15 let koncertování Parov Stelar znamená vzít minulost a vytvořit budoucnost,“ láká na turné Parov Stelar, vlastním jménem Marcus Fuereder.

Zcela nové Venom Tour 2022 je pro něj, kapelu a všechny ty, kteří Parov Stelar show vytvářejí, největší změnou během posledních deseti let vystupování a bude tak premiérou na všech pódiích a festivalech v roce 2022.

Parov Stelar je rakouský mezinárodně nejúspěšnější hudebník. Je nazýván zakladatelem electro-swingu a jeho skupina Parov Stelar Band je žádána po celém světě. Mají za sebou přes 1000 koncertů po celém světě, např. vyprodané show v PlayStation Theater v New Yorku, v Alexandra Palace v Londýně a Zenith v Paříži. Vystupovali na mnoha festivalech, jako jsou Coachella, Glastonbury, Sziget, Lollapalooza, Pukkelpop a mnohé další. Hudba Parov Stelar byla také využita k mnoha filmům, televizním programům a reklamám.

Během pandemie se Parov Stelar věnoval své druhé lásce, výtvarnému umění, a připravil letos v létě ve svém rodném městě Linci výstavu 25 velkoformátových maleb. Nyní opět tvoří hudbu. Z výtvarného studia do studia nahrávacího, na taneční parkety formou beatů a umění – Parov Stelar je králem všeho. Momentálně je ponořen do práce na novém albu, které by mělo vyjít v březnu 2022. První ochutnávky se ale dočkáme už letos a třešničkou na dortu je hudební dokument Voodoo Sonic, který bude možné zhlédnout ještě tento rok a který poskytne nový pohled do světů Parova Stelara.

Vstupenky online:
https://goout.net/cs/listky/parov-stelar-venom-tour-2022/wbdk/
https://www.ticketportal.cz/event/Parov-Stelar-VENOM-TOUR

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/2912094525709018/

Parov Stelar
VENOM TOUR 2022
5. 3. 2022, doors 19:00
Tipsport Arena, Praha

Zdroj: TS