Marko Nastic @ STORM FEST, Lednicke Rovne!

Po minuloročnej úspešnej premiére Open Air Storm Festu, sme sa i tento rok rozhodli, že vám ponúkneme špičkové obsadenie hodné skvelej zábavy.

Vybrali sme pre vás djského majstra, ktorý patrí medzi štvorčlennú elitu najlepších pánov za mixom z krajín bývalej Juhoslávie.

MARKO NASTIČ – Marco Nastic je synonymom horúcej južanskej krvi mixovanej s energiou a vášňou, ktorá patrí k technu a jeho soundu. Jeho viac ako 20 ročné skúsenosti a absolovovanie nespočítateľného množstvá párties po celom svete sú zárukou kvalitnej zábavy.

K tomu však prispejú aj prvotriedni djský majstri z domáceho prostredia. Legendy slovenskej clubuvej sceny Toky & Boss, ďalej ambasador najdlhšie pôsobiaceho programu o tanečnej hudbe na Slovensku z Rádia_FM – Michal Breeth. Majster skvelej zábavy každého druhu Pappi, rovnako ako hosť z Českej Republiky a reprezentant JZD Promotion – Martini. Okrem nich vám však po celú noc budú prezentovať tie najlepšie beaty aj Luho, Freshboys a nežné pohlavie bude zastupovať Djane Jaqueline. Výdrž nezničiteľných tanečníkov potom v skorých ranných hodinách otestujú afterparty masters DODO.man a Wychitawacs známi tiež ako DRINKTEAM.

18. augusta od 14. hodiny budete mať jedinečnú príležitosť zúčastniť sa párty, ktorá chce odprezentovať predovšetkým skvelú hudbu, ktorá vytvorí vďaka vám – návštevníkom jedinečný moment hodný zapamätania. Už od pobedia tak budete mať možnosť ochutnať rôzne miešané drinky za zvukov nenúteného funky housu a zároveň si užívať prostredie a prírodu v ktorej sa táto párty koná. Storm Fest Open air chce priniesť to, na čo slovenský clubberi tak radi spomínajú ako na unikátne párty z minulosti. Iba Dji, hudba a zábava až do kedy vám bude energia stačiť!

MARKO NASTIC vs. STORM FEST open air vol.2
facebook event
MARKO NASTIC (Body Soul, Serbia)
TOKY & BOSS (standa, dolegate rec.)
BREETH (4Elements_FM)
PAPPI (Slovakia promotion)
DODO.man & WYCHITAWACS (housemusic.sk)
LUHO (housemusic.sk)
FRESHBOYS (plastic puls)
MARTINI (JZD promotion)
JAQUELINE (BA)
sobota 18.8.2012 | Storm Club – Lednické Rovne
start 14:00 | 12 KW sound | special light & laser
V prípade dažďa veľkokapacitný stan.

Zdroj: Storm Fest – press info