Marek Ztracený vydal tento týždeň nový album Planeta jménem stres. Za jeho predaj obdržal zlatú platňu.

Nový album Mareka Ztraceného s názvom Planeta jménem stres vyšiel oficiálne na CD a digitálne túto stredu 26. februára a to celkom bez ohlásenia. Exkluzívne však bol v predaji už na dvoch vypredaných koncertoch 22. a 23. februára v pražskej O2 aréne, kde zaznamenal mimoriadny záujem fanúšikov. Ihneď po vydaní sa album dostal na prvé miesto všetkých zásadných download servisov, ako sú iTunes, Supraphonline či Google Play a patrí tiež k najprehrávanejším českým domácim nahrávkam na Spotify.

Aktuálny videoklip k singlu Tak se nezlob bol viac než týždeň na prvom mieste v trendoch na YouTube a momentálne patrí s viac než 1,6 milióna vzhliadnutí k najpopulárnejším videoklipom v Českej republike. V klipe si zahrali napríklad Jaromír Jágr, Zdeněk Polreich, Richard Genzer, Pavel Trávníček a množstvo ďalších osobností.

Nový album Planeta jménem stres, ktorý bol už dva dni po vydaní ocenený Zlatou platňou Supraphonu, nahral Marek Ztracený opäť s producentom Daliborom Cidlinským jr. Obsahuje celkom jedenásť noviniek vrátane vyššie spomínaného hitu Tak se nezlob a ako hostia sa tu predstavujú speváčka Tereza Mašková a Rytmus. 

Zdroj: TS