Marcový Popular s Craigom Smithom z vychytého 6th Borough Project.

Príroda sa prebúdza zo zimného spánku, klubová sezóna vrcholí a Popular spolu s Nu Spirit klubom pripravujú marcové vydanie Popular Night. V piatok 15.marca vám ten správny jarný deephousový feeling sprostredkuje Craig Smith – člen zoskupenia 6th Borough Project z Veľkej Británie.

 

Craig sa venuje DJingu a promotérskym aktivitám už takmer 25 rokov. Za gramofónmi debutoval počas legendárnej Edinburskej klubovej noci “The Hooch”. Medzi početných hostí jeho parties môžeme zaradiť zvučné mená ako: Masters At Work, Kenny „Dope“ Gonzalez and Lil‘ Louie Vega, Phil Asher, „Jellybean“ Benitez, Bugz In The Attic, Domu, Mr V, Paul ‚Trouble‘ Anderson, DJ Deep (ktorého ste mali možnosť počuť na jednej z Popular Nights), Osunlade, DJ Jazzy Jeff, Ashley Beadle, Kenny Carpenter, Kerri Chandler, Frankie Feliciano či DJ Spinna. Ovplyvnený a presiaknutý boogie, jazzom, funkom hip-hopom a houseom prináša vo svojich setoch neskutočné príbehy. Craig je známy svojim nekompromisným postojom k hudbe, ktorú miluje. Rád o sebe vyhlasuje, že hrá predovšetkým kvalitnú tanečnú hudbu.

Craigova produkcia sa doposiaľ teší pozitívnej odozve nielen zo strany kritikov, ale aj dídžejov. Tracky vydáva pod svojim občianskym menom alebo kvantom rôznych pseudonymov ako sú napríklad Harden Soul Project, The Wayfarers, The Soul Renegades či jeho najznámejší projekt, na ktorom spolupracuje s Graeme Clarkom nesúci názov 6th Borough Project. Kvalitu ich produkcie potvrdzujú početné releasy u renomovaných vydavateľov ako sú: EMI, Instruments Of Rapture, Virgin, Maxi, Jisco, In Demand, Hush Hush, Soul Heaven, Restless Soul, Permanent Vacation alebo Future Classics. Počtom odohrnaných žúrov či bohatou diskografiou ich možno zaradiť medzi veteránov houseovej scény. Ich hudba oslovuje každého fanúšika kvalitnej tanečnej hudby a robí z Craiga ideálneho headlinera marcového pokračovania klubovky Popular Night.

Ak vám v súčasnej house music chýba soul, séria Popular Night plne uspokojí vaše potreby.To čo môžete počuť na týchto žúroch, odkazuje na veľké momenty histórie čiernej hudby. Nájdete v nich soul Marvina Gaya zo 70-tych rokov alebo atmosféru elektronického Detroitu o dve dekády neskôr, a to všetko s použitím techniky 21. storočia.

Headlinera doplnia Rafo, Pure a Tasun – rezidenti značky Popular.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/381991″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/playlists/685330″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/playlists/705338″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/playlists/721641″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Event: https://www.facebook.com/events/568401499846243/

 

Zdroj: House & Love & Popular