Marco Rajt žne jeden úspech za druhým. Na jeho vianočnom koncerte vystúpi i táto operná legenda!

O tom, že obľúbené vianočné skladby, znejúce netradične – v sprievode huslí, sú zaujímavým hudobným spestrením, sa môžete presvedčiť 4. decembra na vianočnom koncerte „ANJELSKÉ HUSLE“. Ten prebehne pod taktovkou jedného z najvýraznejších talentov súčasnosti – virtuóza Marca Rajta.

Husľový virtuóz Marco Rajt práve počas blížiaceho sa vystúpenia, spolu so svojou skupinou v zložení cimbal, kontrabas, gitara, klavír, odprezentuje najznámejšie koledy v individuálnej, vianočnej úprave.

Koncert v tomto štýle, a nesúci sa vo vianočnom duchu, nie je v prípade tohto umelca novinkou. Veď už pred pandémiou sa stal neoddeliteľnou súčasťou jeho adventných stretnutí s fanúšikmi. Po krátkej pauze, spôsobenej striktnými obmedzeniami v kultúrnom sektore, vás Marco Rajt pozýva na obľúbené, vianočné stretnutie opäť. Tentoraz do Evanjelického kostola v Brezovej pod Bradlom.

Večerný program husľového virtuóza Marca Rajta spestrí v tento výnimočný večer dvojica špeciálnych hostí. Anjelský zvuk huslí svojím spevom totiž ešte viac podčiarkne hlas pop-jazzovej speváčky Lenky Piešovej a operného speváka Martina Babjaka. Ako všetci traja zhodne tvrdia, najlepšie strávený čas je bezpochyby s dobrou hudbou a v spoločnosti ľudí, ktorých milujete. Obzvlášť v tento krásny, vianočný čas. Preto vás pozývajú vychutnať si ho spolu s nimi.

Kto je Marco Rajt?

Husľový virtuóz Marco Rajt má na konte tri úspešné albumy Marco, Master of Violin a Anjelské husle. Medzi jeho doterajšie najväčšie úspechy patrí platinová platňa Gipsy Way z roku 2010, ktorú prevzal spoločne s husľovým virtuózom Pavlom Šporclom od českého majstra Karla Gotta. Jeho výnimočnosť spočíva v podaní známych hitov popovej a rockovej hudby, rovnako ako aj interpretovanie klasických skladieb v modernom, husľovom prevedení.

Dátum a čas: 04.12. 2022 / 18:00
Miesto konania koncertu: BREZOVÁ POD BRADLOM / Evanjelický kostol, Piešťanská 15/6
Predpredaj vstupeniek: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/marco-rajt-hostia-anjelske-husle-vianocny-koncert-2022-12-04/

Informácie poskytla Michelle Kristová z umeleckej agentúry Stella Production