Manic Street Preachers predstavia vo Viedni výber najväčších hitov!

VIEDEŇ – Po úspešnom vydaní výberu 38 top-ten singlov s názvom National Treasures na jeseň 2011 sa skupina Manic Street Preachers vydáva na európske koncerty. Prvé turné po desiatich rokoch sľubuje všetky veľké hity partie z Walesu a v ich rozpise nechýba ani zastávka vo Viedni. V Arena Open Air vystúpia v sobotu 28. apríla 2012. V predaji sú posledné vstupenky.

Manic Street Preachers vznikli v roku 1986, debutovali albumom Generation Terrorists (1992). Dodnes majú na konte 10 štúdiových nahrávok. Medzi ich najväčšie hity patria skladby ako Motorcycle Emptiness, A Design for Life, Everything Must Go, If You Tolerate This Your Children Will Be Next, You Stole the Sun from My Heart či Your Love Alone Is Not Enough. Aktuálne turné International Treasures sa teší veľkým očakávaniam nielen zo strany fanúšikov, ale aj médií. Britský Guardian vraví, že „každá pieseň Manic Street Preachers je ohromným potvrdením ich postavenia v britskom rocku“.

msp

The Times zasa teší, že „skupina nikdy nestratila punkového ducha od čias koncertov v školskej telocvični až po najväčšie koncertné sály vo svete“. Korunu pozitívnym ohlasom na pripravované turné zasadil magazín NME: „Keď sledujete chorály 20 tisíc fanúšikov spievajúcich s rukami nad hlavami, kapela pôsobí ako na vrchole svojej kariéry. A takto je to už celé roky“. Skupina Manic Street Preachers zahrá vo Viedni výber z 38 top-ten singlov, ktoré vyšli na albume National Treasures na jeseň minulého roku. Vstupenky na koncert sa na Slovensku predávajú v sieťach www.ticketstore.sk a www.eventim.sk za 45,80 eura.

Atraktívnu ponuku umocňuje aj možnosť komfortnej dopravy z Bratislavy priamo na koncert a po podujatí naspäť. Predajná sieť Eventim ponúka vstupenky na dopravu v spolupráci s agentúrou Wayoutbooking. Na vybrané koncerty sa dopravíte bez starostí a navyše, môžete si dopriať aj nejaké to pivko na koncerte. Kompletnú ponuku koncertov a dopravy nájdete na oficiálnej webovej stránke https://www.wayoutbooking.com/vyjazdy.html, alebo priamo na www.eventim.sk.

MSP_NationalTreasures

Zdroj: SKALAR ENTERTAINMENT GmbH
Publikoval: Redakcia GREGI.NET