Horkýže slíže chcú do nového klipu fanúšikov. Buďte v ňom tiež!

Chcete sa objaviť v pripravovanom klipe jednej z najpopulárnejších domácich skupín, ktorá tento rok oslavuje 20 rokov najväčším turné vo svojej histórii? Máte jedinečnú príležitosť! Kuko a spol. zo skupiny Horkýže Slíže chystajú video ku skladbe SN, TO, MI, LM, BA, do ktorého chcú dať aj fotografie svojich fanúšikov a nielen tie!

Text piesne z nového albumu St. Mary Huana Ganja je plný slovenských aj českých miest. V refréne sú použité skratky dvanástich slovenských okresov. Idea Slížov je jasná – ľudia sa majú odfotiť pri tabuli s názvom svojho mesta, či obce a obrázok poslať priamo skupine na adresu slizeklip@gmail.com. Najlepšie fotky si chalani vyberú a zaradia do klipu!

Miest je v songu spomenutých naozaj požehnane, Slíže čakajú na fotky, kde bude vidno názvy obcí a miest, kde žijú ich fanúšikovia, teda nielen spomínaných miest Spišská Nová Ves, Topoľčany, Michalovce, Liptovský Mikuláš, Bratislava, Gelnica, Žilina, Prešov, Martin, Zvolen, Ilava a Galanta. „Myslíme dokonca aj na bezdomovcov, tí sa môžu odfotiť pri hociktorej tabuli,“ poznamenal Kuko.

Autori fotografií by mali k svojej foto uviesť aj kontakt a mesto, kde chcú prísť na koncert, pretože tí, ktorých si skupina vyberie pre svoj nový videoklip, vyhrajú dve vstupenky na ľubovoľný koncert, nové CD Horkýže Slíže a ešte niečo navyše! „Počas koncertu v danom meste zavoláme víťazov na pódium, kde sa s nami budú môcť odfotiť a aj tieto zábery plánujeme použiť v klipe, preto apelujeme, aby svoje foto posielali najneskôr týždeň pred koncertom v ich meste“ dodal Kuko.

Turné „Horkýže Slíže hľadajú talent! Už 20 rokov“ je za dverami, prvým koncertom odštartuje 28. februára v bratislavskej Incheba Expo Aréne. Kapela v rámci šnúry trvajúcej do 27. apríla dohromady absolvuje na Slovensku 14 „kastingov“, na ktorých odohrá aj skladby z nového albumu. Na všetkých koncertoch budú Slíže sprevádzať hosťujúce skupiny Slobodná Európa a Dilemma. V mestách Detva,Topolčany, Michalovce, Sabinov sa k nim pridá aj skupina BijouTerrier, ktorá je akousi “bokovkou” lídra skupiny Kuka. Chalani si na cestu pribalia aj kameru, zábery zo zákulisia turné plánujú takisto použiť v pripravovanom videoklipe.

Jarná séria vystúpení bude dosiaľ najveľkolepejším turné v histórii nitrianskej kapely, ktorá navštívi aj susedné Česko a dohromady odohrá až 40 koncertov. Tie sa budú vo všetkých mestách konať v najväčších dostupných priestoroch, najmä v športových halách a zimných štadiónoch, keďže Horkýe Slíže sľubujú skvelú šou na netradičnej, veľkej scéne, akú ešte v našich podmienkach fanúšikovia nevideli. Vstupenky za 7 eur sú naďalej dostupné v predpredaji v sieti Ticketportal.

Prehľad slovenských koncertov Horkýže Slíže v rámci jarného turné:
28. 2. – Bratislava, Incheba Expo Aréna
1. 3. – Trenčín, Športová hala
2. 3. – Piešťany, Zimný štadión
7. 3. – Liptovský Mikuláš, Liptov Aréna
8. 3. – Poprad, Športová hala
9. 3. – Košice, Hala Cassosport
5. 4. – Martin, Športová hala
6. 4. – Dolný Kubín, Zimný štadión
12. 4. – Detva, Športová hala
13. 4. – Topoľčany, Kultúrny dom
19. 4. – Michalovce, Športová hala
20. 4. – Sabinov, Športová hala
26. 4. – Banská Bystrica, Zimný štadión
27. 4. – Nitra, Športová hala Klokočina

Začiatok koncertov je stanovený na 18:00.

Zdroj: Agentúra DUNA