Mandrage sú na svojom najväčšom turné, 28. apríla prídu do Bratislavy!

Na svoje doposiaľ najväčšie a najnákladnejšie turné vyráža populárna česká kapela Mandrage. V rámci šestnástich koncertných zastávok, ktoré podporujú nový album Potmě jsou všechny kočky černý (Universal Music), príde päťčlenná formácia vo štvrtok 28. apríla aj do Bratislavy.

Vystúpenie v Ateliéri Babylon zaháji o 20:30 kapela Electric Lady. Aktuálny program Mandrage postavený na nových pesničkách aj starých hitoch bude opäť sprevádzaný výpravnou scénou, na ktorú sú fanúšikovia zvyknutí. Bielu farbu tentokrát nahradí strieborná spolu s koncepčným dizajnom s disko guľami, zrkadlami a trblietajúcimi kostýmami.

Predpredaj vstupeniek na celé turné je k dispozícii na https://www.ticketportal.sk/

„Naše najnákladnejšie turné bude plné hier so zrkadlami a svetlom. Zrkadlá sú spojené s celou dekadentnou pop kultúrnou scénou sedemdesiatych rokov, z ktorej sme občas čerpali aj my na novom albume. Takže čakajte aj zrkadlové disko gule a blýskajúce kostýmy,“ popisuje bubeník Mandrage Matyáš Vorda. Ako aj v predchádzajúcich rokoch, za celou scénou a nápadom stoja muzikanti z Mandrage a ich tím. „Všetko si vyrábame a navrhujeme sami. Dokonca u nás v dielni aj zvárame dekorácie,“ hovorí gitarista Pepa Bolan. Iba kostýmy z pravej ovčej kože, ktoré si kapela objednala od talianskeho návrhára, vyrobila kostýmová dizajnérka Dita Petrusová-Filusová.

V 90-minútovom hudobnom sete kapela zvládne zahrať celý nový album, ktorý doplní najzásadnejšími skladbami z minulých nahrávok. „Mali sme päťmesačnú koncertnú pauzu, takže sa návratu na pódiá nevieme dočkať,“ dodáva Bolan.

mandrage_babylon_2016

Zdroj: BrainZone