MAJSELF A ADISS V SPOLOČNOM SONGU “DUCH”! RAPER TÝM UZAVREL ALBUM TRIP!

Po zamilovanom songu s Veronikou Strapkovou “TANEC V DAŽDI” posiela Majself svojim fanúšikom ďalší ľúbostný song v spolupráci s nadaným spevákom a raperom ADissom “DUCH” .  Zároveň ide o posledný Majselfov vizuál z aktuálneho albumu TRIP.

 Album TRIP uzrel hudobný svet minulého roku v septembri. Z neho mohli vidieť fanúšikovia klipy ako „Talizman“ s českým raperom Benom Cristovaom, „Žijem to pre“ s raperom Kalim, „Kurt Kodein“ a bonus mimo albumu bol zamilovaný song na sv.Valentína so speváčkou Veronikou Strapkovou – „Tanec v daždi“.

Jeho posledný song patrí tiež medzi tie zamilované, no vizuál je postavený z mužského pohľadu. „Moja časť hlavne opisuje začiatok vzťahu, vtedy keď sa pozrieš na ženu a máš motýle v bruchu, nevieš ju dostať z hlavy, vnímaš každú krivku jej tela, úsmev, pohľad… a večer snívaš len o tom, že s ňou budeš stále a môžeš sa jej dotýkať. S ADissom v klipe vykresľujeme intímne myšlienky – tajomné a premýšľajúce, presne také, aké má muž, keď je zamilovaný. Niekomu sa môžu zdať obrazy ženy v klipe pobúrujúce, no režisér – Dušan Krajčovič chcel vykresliť dokonalé, fyzické krivky ženy, čo si myslím, že sa mu podarilo“, hovorí Majself.

No samotný hudobný vizuál vykresľuje aj druhú stránku lásky, tej neopätovanej, ktorú textovo dokonale napísal Majselfov dlhoročný kamarát ADiss. „Táto vec vznikla úplne spontáne. Vedel, že mám rád témy o lásky, aj preto celkovo skladba „DUCH“ znázorňuje samotnú emóciu ku žene. On najprv znázorňuje prvú fázu lásky…zamilovanosť a ja tú druhú, kedy si vo vzťahu dvaja ľudia prestávajú rozumieť a stávajú sa „duchmi“ vo svojom vlastnom svete. Myslím, že v tejto dobe je to čoraz viditeľnejšie, keď medzi dvoma ľuďmi prestane fungovať chémia, respektíve, v horšom prípade, keď funguje chémia len jednostranne. Preto dúfam, že ak si fanúšik nájde túto pesničku, zamyslí sa aj nad samotným textom a uvedomí si dôležitosť emócií, nielen tých povrchných, ale aj vnútorných“, uzatvára ADiss. Nadaný spevák a raper momentálne dokončuje nový album „MY“, na ktorom producentsky spolupracuje so Stanom Hudecom „HOODINIM“, ktorý produkoval Majslefovi bonusový, valentínsky song „Tanec v daždi“. „Rád spolupracujem s rôznymi umelcami či producentmi. Samozrejme môj dvorný producent je GRIZZLY, no som rád, že moje texty oslovujú aj iných. Som nesmierne rád, že práve skladba „DUCH“, ktorú producentsky zastrešil práve GRIZZLY ukončil môj album TRIP a môžeme sa pustiť do nahrávania ďalšieho albumu“, uzatvára raper Majself.

 

Lístky na koncerty nájdete na : https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/13387/kali–majself

TRIP TOUR:
9.3 Trenčín
10.3 Žilina
16.3 Lučenec
23.3 Košice
29.3 Zemianske Kostoľany
31.3 Olomouc 

Viac info:

MAJSELF

YT – https://www.youtube.com/watch?v=lRvuEQ6wHhE
INSTAGRAM –   https://www.instagram.com/majself_neptun/
FACEBOOK –     https://www.facebook.com/Majself/
Album TRIP https://shop.rukahore.sk/majself

ADiss
YT – https://www.youtube.com/channel/UC6ZeTMxdu7AY5t_w_5VnFJQ
INSTAGRAM –   https://www.instagram.com/adiss_overgroundart/
FACEBOOK –     https://www.facebook.com/ADissOfficialFansite

Zdroj: TS