Maďarská hudobná hviezda Gábor Presser bude koncertovať v Bratislave!

Do Bratislavy mieri najväčšia maďarská hudobná hviezda! Gábor Presser bude 13. decembra koncertovať Veľkom koncertnom štúdiu Slovenského rozhlasu RTVS v Bratislave! Bývalý člen legendárnej skupiny Omega a líder kapely Locomotiv GT vystúpi na benefičnom koncerte, kde ho bude sprevádzať uznávaný hráč na ústnu harmoniku Tamás Szabó.

Najväčšia maďarská hudobná hviezda Gábor Presser vystúpi v Bratislave! 13. decembra 2013 vo Veľkom koncertnom štúdiu Slovenského rozhlasu RTVS zahrá osobný a komorne ladený koncert. Fanúšikovia sa môžu tešiť na rockové a popové hity, ale aj na muzikálové, divadelné a filmové melódie.

PG_Vet Gabor fotoja

Na decembrovom koncerte bude Gáborovi Presserovi robiť spoločnosť uznávaný hráč na ústnu harmoniku, Tamás Szabó. Benefičný koncert organizuje občianske združenie Minorma. Výťažok z koncertu sa použije na financovanie mentorského programu Forma.

„Cieľom mentorského programu Forma je podpora vybraných, umelecky nadaných mladých ľudí spomedzi národnostných menšín. Program realizujeme v spolupráci so strednými školami, ktoré nominujú žiakov. Tí dostanú možnosť zúčastniť sa na 5-dňovom tábore, kde sa im budú venovať profesionáli z prostredia divadla, hudby, tanca či výtvarných umení a pomáhať im rozvíjať talent.“ Opisuje program riaditeľ OZ Minorma Gábor Bindics.

Hviezda maďarskej hudobnej scény Gábor Presser je na výslní vyše 40 rokov. Autor nezabudnuteľných hitov, skvelý klavírista, sugestívny spevák, obľúbený producent a vtipný glosátor bol členom a autorom prvých albumov legendárnej skupiny Omega. Neskôr si založil vlastnú rockovú kapelu Locomotiv GT. S jednou z najvýznamnejších skupín maďarskej rockovej hudby zožal úspech v Západnej Európe aj v USA. Prvý sólový koncert odpálil Gábor Presser len pred pár rokmi. Po niekoľkých vystúpeniach s desiatkami hudobníkov a zboristov sa uznávaný hudobník rozhodol vystupovať sólo s vlastným klavírnym sprievodom. Nenechajte si ujsť jedinečný koncert najväčšej maďarskej hudobnej hviezdy. Vstupenky sú dostupné  v sieti Ticketportal: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=18914

Zdroj: Propaganda House s.r.o.