MacroNoise má nové EP!

Slovenský producent MacroNoise vydáva takmer rok od posledného singla Domovina nové EP pod krídlami pražského vydavateľstva XION. Počin s jednoduchým názvom EP1 obsahuje podľa slov vydavateľa „tri dlhé cinematické skladby, v ktorých sa mieša industriálne IDM, experimentálne drum and bassové rytmy, ozveny techna aj downtempa, a taktiež vplyvy slovenského bigbítu či jazzu. Je to vibrujúci hudobný príliv pretekajúci ruinami iluzórnych žánrových stien.“

K neoficiálnemu krstu dôjde dňa 18.4. v pražskom priestore Punctum, kde MacroNoise vystúpi spolu s vizuálnou umelkyňou Taonou v spoločnom audiovizuálnom sete. Ako hostia sa predstavia Hydropsyche a Petra Hermanová, okrem iného členovia dnes už nefunkčnej skupiny Fiordmoss.

EP1 (ako už názov značí) bude po pár mesiacoch doplnené päť-skladbovým pokračovaním, ktoré bude na rozdiel od jednotky hudobne tvrdšie, agresívnejšie a temnejšie. Okrem toho sa MacroNoise objaví na chystanej kompilácii Rádia Punctum a na remixovom albume od kapely Hard to Frame (taktiež pod vydavateľstvom XION).

https://xionlabel.bandcamp.com/album/ep1
https://www.facebook.com/macronoise/
https://soundcloud.com/macronoise
https://www.facebook.com/xionlabel/
https://soundcloud.com/xionlabel

Zdroj: TS