Mácháč 2015 – jak ušetriť na vstupnom? 

Odpověď je naprosto jednoduchá. Pokud si letos nechcete nechat ujít hvězdy jako Madeon, Sander van Doorn, Don Diablo nebo Firebeatz a ještě k tomu ušetřit 200 Kč, stačí, když se nebudete dlouho rozmýšlet a zakoupíte si vstupenku včas v aktuální vlně za 990 Kč. Tato cena bude totiž dostupná pouze do půlnoci 12.6.2015. Od soboty 13.6. se pak zvyšuje na 1.190 Kč.

U GOLD – All Inclusive vstupenek bude zachována cena 2.900 Kč, omezený je však – stejně jako každý rok – počet vstupenek na každou tribunu, které v předprodeji najdete po označením A nebo B. Po vyprodání tribuny A půjde do prodeje automaticky tribuna B. Rozdíl je pouze v jejich umístění – napravo nebo nalevo od hlavní stage.

K 3.6. je prodáno 50% GOLD – All Inclusive vstupenek a téměř 70% všech základních vstupenek. Vstupenky na festival jsou k zakoupení exkluzivně v síti Ticketpro.

Další možností, jak si zajistit vstupenku za výhodnější cenu, jsou zastávky Mácháč Club Tour, které letos probíhají téměř na třiceti místech po celé ČR:
https://www.festival-machac.cz/cs/club-tour/

Finlandia Mácháč 2015
21. – 22.8. 2015
Máchovo jezero, pláž Klůček
DJs: Don Diablo, Firebeatz, Cedric Gervais, Franky Rizardo
www.festival-machac.cz
www.facebook.com/festival.machac
www.twitter.com/festivalmachac
https://vimeo.com/festivalmachac

Finlandia_Machac_2015

Zdroj: LIVE61 Ltd.