Pripomeňte si 15. ročník festivalu Mácháč v aftermovie!

Zakončení léta bez největšího tanečního open air festivalu v ČR si snad už žádný fanoušek elektronické hudby nedokáže ani představit. Jubilejní patnáctý ročník festivalu Finlandia Mácháč, který proběhl 21. a 22. srpna 2015 u Máchova jezera za účasti hvězd jako Madeon, Sander van Doorn, Don Diablo, Disciples nebo Goldfish, byl i přes drobné navýšení kapacity areálu oproti loňsku opět vyprodán.

„Jsme rádi, že oslavy proběhly přesně podle našich představ. Určitě je na místě hluboká poklona a díky všem, kteří s námi v průběhu těch patnácti let festival vytváří a podílejí se na jeho růstu. Děkujeme též našim partnerům, městu Doksy a jeho obyvatelům za jejich shovívavost a toleranci po dobu konání festivalu. A v neposlední řadě i všem zahraničním a domácím umělcům, bez kterých by taková akce neměla duši,“ hodnotí letošní ročník ředitel festivalu Zdeněk Gabriel.

Šestnáctý ročník festivalu proběhne 19. a 20. srpna 2016. Nejlevnější vstupenky za 790 Kč bude možné zakoupit od 1. 12. 2015 v síti Ticketpro.

www.festival-machac.cz
www.facebook.com/festival.machac
www.twitter.com/festivalmachac
https://vimeo.com/festivalmachac

Zdroj: Mácháč