Mácháč 2014 spúšťa predpredaj.

Nejnavštěvovanější domácí festival elektronické hudby pod otevřeným nebem proběhne letos 22. a 23. srpna. Finlandia Mácháč 2014 coby tradiční zakončení festivalové sezóny bude i letos hostit u Máchova jezera na pláži Klůček aktuální hvězdy světové taneční scény.

Po vyprodaném ročníku 2013, kdy přijali pozvání bratři Dimitri Vegas & Like Mike, vsadili pořadatelé na další sourozeneckou dvojici – Showtek.

showtek

Duo z Eindhovenu přiveze hity jako Cannonball, Booyah, Slow Down nebo aktuální skladbu s všeříkajícím názvem We Like To Party. Další jména pátečního programu hlavní scény budou oznámena v nejbližších dnech na oficiálních stránkách festivalu.

https://youtu.be/zPPhK2fPGH8

Letošní ročník bude opět dramaturgicky rozdělen. V pátek vystoupí pouze zahraniční umělci, v sobotu pak domácí. Areálu bude dominovat rozšířená 3D stage umístěná na vodě. Pro příznivce breakbeatu a drum and bassu chystáme Smoking stage. Novým talentům bude opět otevřen DJ Contest a na to navazující Talent stage.

Vstupenky je možné zakoupit od 20. ledna v síti Ticketpro. K dispozici bude základní kategorie vstupenek za 690 (pouze prvních 1.000 kusů) a GOLD All Inclusive vstupenky za 2.900, které zahrnují neomezenou dvoudenní konzumaci všech nápojů a přístup na GOLD terasy s nejlepším výhledem na hlavní scénu.

[vimeo]https://vimeo.com/76595917 [/vimeo]

Finlandia Mácháč 2014
22. – 23.8. 2014
Máchovo jezero, pláž Klůček
www.festival-machac.cz
www.facebook.com/festival.machac
www.twitter.com/festivalmachac
https://vimeo.com/festivalmachac

DJs:
SHOWTEK, Jordy Dazz, more tba

Vstupné:
– základní vstupné od 690 Kč (pouze 1.000, poté se cena zvyšuje)
– GOLD All Inclusive – 2.900 Kč
Předprodej v síti Ticketpro.

Zdroj: LIVE61 Ltd.