Mácháč 2014 hlásí vypredané a pridáva ďalší stage!

Největší domácí taneční festival Finlandia Mácháč se těší čím dál větší oblibě. Po vyprodaném ročníku 2013 tak není velkým překvapením, že se letos stejná situace opakuje.

2014_07_13_FB_coverphoto_fb-novy_B

Dva týdny před konáním byl z důvodu naplnění maximální kapacity areálu ukončen prodej vstupenek všech kategorií. Vstupenky nebudou v prodeji ani na místě v den konání. Festival je tak oficiálně vyprodán. A to i přes menší rozšíření areálu, které dovolilo uvolnit do prodeje o něco více vstupenek než loni.

Přípravy a plánování však nadále pokračují a pořadatelé navíc přidali návštěvníkům další stage – chill out zónu. Party Village nabídne kromě místa pro odpočinek i plno zábavních a soutěžních aktivit. Samotná stage pak bude umístěna na speciální platformě nad hladinou jezera. Kromě domácích umělců vystoupí i dva zahraniční znalci taneční hudby.

Prvním zahraničním hostem Party Village je člověk, který by vám místo hraní mohl o hudbě jen vyprávět a bavilo by vás to úplně stejně. Bill Brewster totiž není jen „dj“, ale také velký znalec taneční hudby, autor několika zásadních publikací a majitel rozsáhlé hudební sbírky. Pro většinu britské scény je pionýrem taneční hudby, kterou hrdě prosazuje už od 80tých let. Jeho žánrový rozsah je opravdu obdivuhodný.

Kvalitní disco již dnes jen tak někde neuslyšíte. Pokud vám ho ovšem nepouští sám Ray Mang, jehož poselstvím je napravovat hudební reputaci toho bohatého hudebního stylu v dnešní záplavě elektronické hudby. Právě při jeho hudebních vlnách se vám bude relaxovat nejlépe.

Vstup do Party Village je možný pouze od 18ti let. Kapacita je omezena.

2014_06_30_machac_A1_plakat_CMYK

Zdroj: LIVE61 Ltd.