Mácháč 2014: Showtek zamieri k Máchovmu jazeru.

Po loňském vystoupení bratrů Dimitri Vegas & Like Mike by se nyní dalo s nadsázkou říci, že festival Finlandia Mácháč se stává pro některé umělce tak trochu rodinným podnikem.

Pláž Klůček u Máchova jezera si totiž letos vezme do parády další bratrská dvojice – Sjoerd a Wouter Janssenovi, které zná hudební svět pod jménem SHOWTEK.

showtek

Vystoupení těchto dvou bouřliváků ocení nejen příznivci jejich aktuálního zvuku, ale určitě také ti, kteří si pamatují jejich neméně slavnou éru, kdy vládli největším hardstylovým festivalům. Showtek sami tvrdí, že své hudební kořeny nikdy neopustili, naopak vše zúročili v současné tvorbě a berou to jako přirozený vývoj. Hity jako Booyah, Cannonball, We Like To Party, Hell Yeah, Slow Down nebo Get Loose patří k zásadním surovinám kvalitních setů většiny světových DJů. Kromě své vlastní produkce stojí i za několika dalšími projekty, pod kterými byste jejich jméno jen tak na první pohled nenašli. Například není už žádným tajemstvím, že průběžná čtyřletá spolupráce s Tiëstem, o které se dlouhou dobu moc nevědělo, byla inspirací pro několik skvělých tracků.

„U Showtek jsme si byli hned jisti, že se na Mácháč hodí. Jsou to showmani, kteří dokážou výborně komunikovat s publikem a navíc jejich hudba nezní stejně, jak je teď bohužel trochu v Holandsku v módě. Aktuálně prožívají velký vzestup a chrlí jeden skvělý track za druhým. Z našeho pohledu tedy ideální doba, abychom je zařadili mezi hlavní hvězdy letošního ročníku,“ tvrdí pořadatel festivalu Zdeněk Gabriel.

Vstupenky na festival zakoupíte v síti Ticketpro. Do prodeje byly uvolněny také vstupenky kategorie GOLD ALL INCLUSIVE, které zahrnují dvoudenní neomezenou konzumaci všech nápojů a přístup na GOLD terasy.

Finlandia Mácháč 2014
22. – 23.8. 2014
Máchovo jezero, pláž Klůček
DJs: SHOWTEK, Jordy Dazz, Michael Burian, Michal Poliak, Lucca, John Culter, Brian, Enrico, Chris Sadler, Richard Reynolds…

Vstupné:
– základní vstupné 990 Kč
– GOLD All Inclusive – 2.900 Kč
Předprodej v síti Ticketpro

www.festival-machac.cz
www.facebook.com/festival.machac
www.twitter.com/festivalmachac
https://vimeo.com/festivalmachac

Zdroj: LIVE61 Ltd.