Mácháč 2014: Headlinerom bude duo Nervo!

Dlouhé čekání na hlavní hudební trumf letošního Finlandia Mácháče je u konce. Po již dříve potvrzených SHOWTEK je už nyní jasné, že hlavní čas bude patřit sesterskému duu NERVO.

Australanky Miriam a Olivia Nervo patří v současnosti k nejžádanějším DJkám světa a těžko by se hledala byť jen blízká konkurence.

Ikon_Main_Nervo

Svůj pěvecký talent, skladatelský cit i textařské nadání zúročili nejen ve svých skladbách jako Hold On, Revolution, Reason, The Way We See The World, We’re All No One nebo Like Home, ale podepsány jsou také např. pod spoluautorstvím skladby When Love Takes Over od David Guetty a dalšími hity.

1820106

Kdo taneční scénu sleduje podrobněji, tak ví, že pokud se tato čtveřice potká společně na jednom pódiu, tak se ději opravdu velké věci! O tom, že velkou část fanoušků mají i v Česku, svědčí i skokový nárůst prodeje vstupenek. V tuto chvíli je kapacita festivalu ze 70% vyprodaná. Vstupenky je stále možné zakoupit ve všech pobočkách sítě Ticketpro.

Finlandia Mácháč 2014
22. – 23.8. 2014
Máchovo jezero, pláž Klůček

DJs: NERVO, SHOWTEK, Jordy Dazz, Michael Burian, Michal Poliak, Lucca, John Culter, Brian, Enrico, Chris Sadler, Richard Reynolds…

www.ticketpro.cz
www.fb.com/festival.machac

Zdroj: LIVE61 Ltd.