Lucie Bílá nahráva ďalší štúdiový album v Bratislave. Predstavuje ochutnávku z novej štúdiovky – pieseň a videoklip „Protože“!

Lucie Bílá v týchto dňoch nahráva v Bratislave nový štúdiový album. Prvou predzvesťou jesennej novinky je pesnička „Protože“, ktorú venovala k narodeninám svojmu partnerovi Radkovi Filipi. Uvoľnená letná singlová novinka je osobnou a autentickou výpoveďou, v ktorej Lucie s nadhľadom a vtipom komentuje svoj súčasný súkromný život.

Videoklip vytvorila Lucie Bílá spolu so svojím fotografom a kameramanom Lukášom Fronkom ako darček zo spoločných fotiek z Instagramového profilu. Videoklip si ihneď po zverejnení si získal veľkú obľubu, už po pár dňoch získal viac ako dvesto tisíc vzhliadnutí. Na YouTube sa aktuálne drží v top trendoch a na Instagrame autorky má ukážka z klipu vyše 40 tisíc lajkov. 

Pripravovaný nový album má pre mňa zvláštne kúzlo – je totiž o mne. Rozpráva, o čom snívam, čo mi robí radosť, a čo ma naopak vytáča ‚do vývrtky‘. Príkladom toho, že ho pre mňa vytvorili priatelia, ktorí ma poznajú, je prvý singel ‚Protože‘, ktorý napísal Marek Ztracený. Za pesničkou sa skrývajú naše hodinové rozhovory a more SMS správ a výsledok je skvelý. K slovám už len stačilo pridať pár momentiek, ktoré mapujú môj príbeh, a darček bol na svete,“ vysvetľuje vznik piesne a klipu samotná speváčka.

Videoklip „Protože“

20-násobná česká slávica chystá na tento rok hneď niekoľko zásadných noviniek. Tou najdôležitejšou je už spomínaný nový štúdiový album, ktorý nahráva v bratislavskom štúdiu LittleBeat a ktorý vyjde túto jeseň. Jeho producentom je Martin Maxo Šrámek, ktorý stojí aj za predchádzajúcim, platinou oceneným albumom Hana (2016). Ako prvú ochutnávku z pripravovaného albumu predstavuje Bílá pieseň „Protože“, ktorej autorom je Marek Ztracený

Na 10. decembra pripravuje držiteľka mnohých ocenení špeciálny vianočný galakoncert v pražskej O2 aréne. Už teraz je jasné, že sa bude jednať o jedinečnú šou. Chýbať nebude kapela Petra Maláska, Bílý zbor, symfonický orchester, 3D hologramy a prvýkrát naživo zaznejú ochutnávky z nového albumu. 

http://www.luciebila.com/

https://www.facebook.com/luciebila

https://www.instagram.com/luciebila

Zdroj: SUPRAPHON