Lucia Lancošová odštartovala svoju spevácku kariéru!

Mladá a pôvabná 16 ročná speváčka Lucia Lancošová odštartovala svoju hudobnú kariéru s úplne čerstvým rádiovým singlom v modernom súčasnom trende a sounde s názvom Mama skús mi veriť. Text tejto piesne poukazuje na pocity teenagerov, ich túžbu po voľnosti a ich postoj k mame, ktorá sa o nich občas až príliš bojí. K tejto piesni Lucia natočila videoklip v réžii renomovaného režiséra Karola Vosátka.

Lucia Lancošová

Klip sa natáčal na dvoch miestach v interiéri v štúdiu hudobnej televízie Musiq one a v exteriéri v nočných uliciach Bratislavy až do skorých ranných hodín, čo bolo vyčerpávajúce aj pre Luciu aj štáb, ale mladá speváčka to zvládala aj napriek únave veľmi dobre. Lucia pevne verí, že sa táto pieseň a videoklip budú ľuďom páčiť.

Lucia Lancošová
Lucia Lancošová sa už ako mladé 13 ročné dievča zúčastnila televíznej show Slovensko má talent, kde bravúrne zaspievala pieseň Mercy od speváčky Duffy a okamžite si získala priazeň a obdiv divákov. Neskôr sa zúčastnila speváckej televíznej súťaže Česko-slovensko hľadá Superstar, kde vo svojich kvalitných speváckych výkonoch pokračovala a získavala si ďalších priaznivcov.

Lucia Lancošová

V súčasnosti Lucia pripravuje svoj prvý debutový CD album s vynikajúcimi slovenskými muzikantmi z ktorého pochádza aj pieseň Mama skús mi veriť, aj napriek jej nabitému študijnému harmonogramu na bilingválnom francúzskom gymnáziu, kde je študentkou druhého ročníka.

Zdroj: Edo Kopček, PR manažér
Publikoval: Redakcia GREGI.NET