Čo majú spoločné speváčky Lucia Lancošová a Rihanna?

Viete, čo majú spoločné mladá slovenská speváčka Lucia Lancošová a svetová hviezda Rihanna? Mladá Slovenka Rihanu obdivuje natoľko, že namaľovala niekoľko jej portrétov. Kresby vystavuje na internete, kde si už našli množstvo fanúšikov.

17-ročná Lucia Lancošová má okrem spevu ďalšiu veľkú vášeň – maľovanie. Obom záľubám sa venuje od 7-mich rokov. Kreslí výlučne čiernou ceruzkou a stihla už nakresliť mnoho portrétov slávnych ľudí zo showbiznisu. Do jej zbierky sa zaradili spevák Mika či popová diva Christina Aguilera. Najviac však obdivuje speváčku Rihannu, ktorej texty skladieb vie naspamäť.

„Mám doma kompletnú diskografiu Rihanny a nevynechám žiadne jej turné. Skladby Rihanny viem úplne verne zaspievať, ale kopírovať a spievať coververzie to nieje môj štýl. Mojim snom je stať sa originálnou speváčkou s vlastnou tvorbou, albumami a koncertami…“ Odkýva svoje plány mladučká Lucia Lancošová.

Práve preto odriekla Lucia účasť v speváckej show Hlas Československa. Konkurzom hravo prešla, ale nakoniec si to rozmyslela. Podobné súťaže totiž úspešne absolvovala už ako 14-ročná. V súťaži Slovensko má Talent a Československo hľadá Superstar zaujala presvedčivým výkonom. V súčasnosti však už coververziami hitov nechce dokazovať, že vie spievať. Momentálne pracuje na novom albume, z ktorého už predstavila prvý singel „Láska ti dáva krídla“.

„Novú skladbu som naspievala v štúdiu Randal Records, spolupracovala som so skvelým producentom Zolim Tóthom a špičkovým gitaristom Jimim Cimbalom. K piesni sme už stihli nakrútiť aj videoklip, v ktorom sme zachytili denné aj nočné ulice Bratislavy.“ Vysvetľuje vznik skladby Lucia Lancošová.

Spev aj maľovanie stíha Lucia Lancošová popri štúdiu na francúzskom gymnáziu v Košiciach, kde skončila tretí ročník. Ambiciózna Lucie pripravuje ďalší singel už na jeseň. A aj tento krát k nemu plánuje nakrútiť videoklip.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.