Los Vivancos – Sedem španielskych bratov zavíta v decembri do Bratislavy.

Sedem bratov, z ktorých by každý jeden mohol byť modelom a ktorých podmanivé tanečné kroky Vás prenesú do inej dimenzie plnej mystiky, nadprirodzených bytostí a zápasu dobra so zlom sa premení na anjelov a démonov v jedinom exkluzívnom predstavení na Slovensku 14. decembra v bratislavskej Aegon Aréne pod názvom Los Vivancos – Aeternum.

Los Vivancos to sú bratia Aaron, Joshua, José, Israel, Juda, Cristo a Elias. Ich scénická produkcia spája tradičné flamenco, moderný tanec so živou hudbou a bravúrnosťou podporenou nádhernými efektmi v unikátnom štýle. Ten urobil z Los Vivancos jeden z najúspešnejších španielskych súborov súčasnosti, ktorých predstavenie už videlo viac ako 1,5mil. divákov v 40-tich krajinách sveta.

LV

Ich kostýmy, od tradičných, až po tie súčasné sú často nahrádzané len vlniacimi sa nahými telami, ktoré sa pohybujú do rytmu oficiálne najrýchlejších nôh na svete zapísaných v Guinessovej knihe rekordov s počtom 1317 stepov za minútu…

Choreografia, na ktorej súbor spolupracoval s Daniele Finzi Pasca, tvorcom slávneho predstavenia Cirque du Soleil – Corteo kombinuje odvážne flamenco s baletom, bojovým umením, stepom a štipkou magie.

LosVivancos_XavierTrilla_AeternumBCN1

Aj o hudobný doprovod sa postarajú samotní bratia a ten kombinuje flamenco, rock a klasiku, pričom každý z nich počas vystúpenia hrá na nejaký hudobný nástroj od huslí, cez violončelo, perkusie, saxofon, flautu až po kontrabas.

Aeternum je jednoducho nezabudnuteľnou produkciou, ktorá vám vyrazí dych!

Vstupenky v sieti predpredaj.sk od 39,- € už od 10.júna!

Zdroj: JK