LocoMatiV alebo tempo lokomotivy na Beats For Love 2014.

Rychlost a dynamika lokomotivy. Temperament spojení djů Slovenska a Belgie. Jako každé úterý Vám tentokrát představujeme LocoMatiV aka Matthew & Dualizers.

Není pochyb o tom, že scény s rovnými beaty prozatím nabízí široké spektrum rychlostí. Tento týden Vám rádi odprezentujeme LocoMatiV. Djské duo ze Slovenska a Belgie, zástupci hard techna a schranzu. A kdo stojí za tímto djský spojením?

Matthew, rodák z Bratislavy, aktivní jako producent, promotér a taky manažer slovenské bookingové agentury The Young Blood. Za svou osmiletou kariéru vydal řádu remixů pro techno jména jako Sepromatiq, Instigator, Jason Little, Arkus P a další. Během těchto let jako dj navštívil spoustu zemí od Venezuely, Portugalsko, Belgii až po Maďarsko. S kolegou z Dualizers od tohoto roku vystupují jako již zmínění LocoMatiV.

893952_362697170505480_1654287115_o

Neméně aktivní je i jeho djský partner z Dualizers. Z počátku hudební kariéry se Dualizers skládalo ze dvou členů, Michael de Cuyper a Mattias Bulik, taktéž známi jako Cuyper a Ble3k. Ovšem ze zdravotních důvodů musel Michael de Cuyper svou kariéru ukončit a Dualizers tak stálo na pokraji rozvoje projektu Dualizers jako jednotlivec. I to byl důvod proč se Matthew a Mattias dali dohromady a vytvořili projekt LocoMatiV. I přesto, že jejich styl je odlišný, tato kooperace funguje dokonale. A právě v Belgii si odbyli i svou premiéru.

IMG_8215_b

Toto jsou LocoMatiV, nové motivované djské duo na scéně s hard techem. A na Beats For Love představí to, co dělá tento festival jedinečným, mládí, temperament a dravost.

Veškeré informace, tipy a rady, aktuality a vše co Vás zajímá ve spojení s Beats For Love, naleznete na oficiálních stránkách festivalu www.b4l.cz.

Vystupující: John B (UK), Tantrum Desire (UK), Stoneface&Terminal (DE), Colombo (SPA), Du’Art (PT), A-Brothers (AT), Papa Django & Swing Thing (SK), Mini Da Minx (UK), LocoMatiV (SK/BE), Orbith, Lowa, atd.

Veškeré informace, tipy a rady, aktuality a vše co Vás zajímá ve spojení s Beats For Love, naleznete na oficiálních stránkách festivalu www.b4l.cz.

www.b4l.cz
www.facebook.com/beats.for.love
www.facebook.com/events/256008524549264/

b4l_poster

Zdroj: Beats for Love