LIQUICITY PŘINÁŠÍ GALAXII SNŮ ZPÁTKY DO PRAHY!

Po třech vyprodaných pražských edicích Liquicity se tato dobře známá party vrací do Prahy. Připravte se na další magickou noc naloženou od parketu až po strop tím nejlepším z liquid drum & bassu. 16. března se jeden z pavilonů pražského Výstaviště promění na to, čemu fanoušci této akce říkají „Galaxie snů“.

Letos to Liquicity plánuje posunout na další level s velmi působivým line-upem skládajícím se ze silných jmen jako Matrix & Futurebound, Maduk a Muzzy. Mimo jiné se chystá také český debut oblíbence veřejnosti: Flite!, který přiletí až z dalekého Texasu jenom pro své české fanoušky. V neposlední řadě se k festivalu připojují Koven, NCT, Andromedik, Edlan a Woice.

Značka Liquicity byla založena v roce 2008 a zaměřuje se na propagaci liquid drum & bassu po celém světě. Od té doby se značce podařilo vyvinout vlastní úspěšný label a eventovou divizi, která zahrnuje klubové noci po celé Evropě a skutečně jedinečný letní festival. S více než desetiletými zkušenostmi pod svými křídly shromáždili celosvětovou komunitu, která na každou událost přináší velmi pozitivní atmosféru.

Liquicity se Praze koná jen jednou za rok a vstupenky i letos mizí kosmickou rychlostí! Zajistěte si tu svou, ať nepromeškáte tento unikátní zážitek. Toto je vaše jediná a poslední šance připojit k rodině Liquicity v České republice v roce 2019.

Nasajte atmosféru Liquicity Prague z aftermovie loňské edice:

Zdroj: TS