Let It Roll 2019: Druhá fáze lineupu letního Let It Rollu nabušená až po strop!

Do léta daleko, přesto jsme mu o krok blíž – druhá fáze lineupu prázdninové parády je tu! Kromě jmen na scéně etablovaných jako králové trůnů zdobených zlatem jsme pro vás připravili i hezkou řádku těch, které možná neznáte, ale rozhodně byste měli. Pojďme nahlédnout pod pokličku letošního menu!

Andy C. Kdo jej minul, neví, co je drum&bass. Světová legenda djingu, je třeba říkat víc? Sedačky v letadle z Anglie obsadí také dvě věhlasná dua: Chase & Status, členové šlechtického stavu nejvybranější produkce, a Hybrid Minds, lahůdka milovníků tekutějších poloh. Pánové si mohou co do kvality směle podat ruce a my zdaleka nekončíme. Ze země klokanů na stage přiskočí zástupce věhlasných Pendulum, pestrou přehlídku doplňme ještě kanadským Rene LaVice, tahounem světoznámé show BBC Radio 1. A pojďme rychle dál!

Komu mainstream nevoní, může vyčkávat sestup temného bruselského tria Bredren, hutnou nálož nejhlubších vibrací z dílny projektu Dispatch 360 Sound v zastoupení samotných Ant TC1 & DLR či ostré břitvy italského řezníka Merikana. Akov, zběsilí střelci Teddy Killerz nebo Tobax a Synergy coby reprezentanti Ruské federace jsou letmým doplněním seznamu každého, kdo preferuje zvuk nejvýbušnějších hudebních Kaťuší. Neprůstřelné vesty můžete nechat doma, šance na přežití jsou minimální!

Pokud rádi objevujete jména, která se dosud objevují spíše na klubové scéně, než na největších pódiích, potěší vás svěží rakouští pohodáři Dossa & Locuzzed, anglický jungle mazák Randall, neotřelý jumpupový experimentátor Levela, nebo představitel nové vlny 1991, vymetající podniky od Bristolu až po Granadu.

Na festivalu vždy přijde na své každý fanoušek drum and bassu, a v případě dramaturgie dalšího ročníku tomu není jinak. Začněte škrtat dny v kalendáři, tahle jízda bude stát za to!

Zdroj: LiR