Let It Roll 2013 Winter czech: Kompletný český line up a aplikácia!

Let It Roll se blíží nezadržitelnou rychlostí, už 15. února na pražském Výstavišti Expo vypukne největší drum&bass/dubstep událost v Čechách. Krom 20 zahraničních interpretů vystoupí na festivalu i zástupci domácí scény. Vše si můžete podrobně prohlédnout v nové aplikaci pro android.

Mimo skvělých zahraničních headlinerů se na Let It Rollu představí i čeští producenti a DJs. Hlavní stage, která ponese logo anglického labelu Viper Recordigns, podpoří svými sety členové Let It Roll bookingu DJ Suki a Pe:te. Celý program na hlavní stagi zahájí na 3 gramofony Volume Plus. Tvrdší Drum&bass Arena stage si do parády vezmou ostřílený Pixie, talentovaný A-Cray a jedinná DJ slečna festivalu – Kan-Jacca. Na dubstepové stagi GetDarker zahrají z Let It Roll bookingu Akira & Bifidus Aktif, deepoví Chik & Franill, za Dubsteblog Stifler Selecta & Dirty Little Toaster a z Radia 1 přijde zahrát Abu.

Kompletní info o vystupujícíh najdete nejen na webu festivalu, ale také v jejich nové aplikaci od Generify.io, kterou najdou majitelé telefonů s operačním systémem Android v ‚Obchod Play‘ pod názvem Let It Roll Winter 2013. V ‚appce‘ najdete krom informací o vystupujících také časový line-up, informace o festivalu nebo třeba mapu areálu Výstaviště. Aplikace je zdarma!

O aplikaci nebudou ale ochuzeni ani majitelé iPhonů, jelikož aplikace pro iOS už je ve schvalovacím řízení a bude k dispozici do 14 dnů.

Kompletní informace o festivalu najdete na: www.letitroll.cz

Zdroj: LiR