Leporelo_FM party: Súčasť viedenského klubového života prichádza do Bratislavy!

Viedeň, to je svetová metropola so všetkým čo k tomu patrí a pre obyvateľov Bratislavy je to aj najbližšia metropola v rámci Európy. Viedeň to sú aj kluby so svetovými line-upmi. Stačí si každý mesiac pozrieť program klubov ako sú Flex, Pratersauna alebo Grelle Forelle a fanúšikovi tanečnej elektroniky sa ide pomaly zastaviť dych. V jeden mesiac tu zahrá hra Jeff Mills, koncertuje Trentemoeller a vydavateľstvá ako Bpitch Control alebo Cadenza tu majú svoju showcase.

Jednoducho týždeň čo týždeň sa tu deje niečo, čo rozhodne zaujme a veľakrát nemusí byť ani víkend. A popri zahraničných hosťoch sú to samozrejme domáci DJi a producenti, ktorí tvoria scénu, organizujú akcie, pozývajú hostí. Pevnou súčasťou viedenskej house a techno scény je aj caTekk, ktorí už tento piatok zahrá v Bratislave.

caTekk-a si ako neddeliteľnú súčasť viedenskej tanečnej scény na svoj žúr pozvala Leporelo_FM párty okolo chalanov z rádiovej show Leporelo_FM na Rádiu_FM Milosa a Skanka, ktorí sa snažia aj za pomoci svojej rádiovej show poukázať na to, že aj 50 minút od Bratislavy sa deje to, čo sa deje aj v známejších destináciach ako Ibiza alebo Berlín.

Barový stage budú v piatok obhospodarovať chalani z Popular Night crew Rafo & Pure. Srdečne vás všetkých pozývame.


Leporelo_FM (Popular Edit.)
18. máj 2012
Nu Spirit Club, Bratislava
caTekk (Estrela/Schoenbrunner Perlen/Vienna)
Milos & Skank (Leporelo_FM)
Rafo & Pure (Popular Night)
www.facebook.com/LeporeloFM
www.nuspirit.sk
www.radiofm.sk

Leporelo_FM_Party

Zdroj: Leporelo / Nu Spirit
Publikoval: Redakcia GREGI.NET