hardflash – the real hardcore edition: Profil dj Neophyte + trailer + predpredaj!

Je tu nový rok 2012 a okrem priania všetkého dobrého by sme vám radi predstavili trailer k akcii hardflash – the real hardcore edition, ktorá sa bude konať už 21. januára v Metroklube v Šali. Okrem traileru vám prinášame aj profil headlinera dja Neophyte (NL) …

 
DJ NEOPHYTE (NL)

DJ Neophyte, vlastným menom Jeroen Streunding, sa narodil v roku 1971. Je právom považovaný za mozog skrývajúci sa za nespočetným množstvom hitov pod značkami ako Neophyte, Body Lotion, Hard Creation či Masters of Ceremony. Od roku 1993 je jedným z najpopulárnejších, najinovatívnejších a najkreatívnejších hardcore producentov na svete. V roku 1999 založil svoje vlastné vydavateľstvo pod názvom Neophyte Records, ktoré združuje top producentov ako Evil Activities, DJ Panic, The Playah, DJ Dazzler, Hard Creation, Masters of Ceremony, Bodylotion, Chaosphere, Nexes, Kasparov alebo The Viper.

dj Neophyte

Neophyte-ov recept na najlepšie party-trháky sa dá definovať ako ‚búšiace beaty, kreatívne využitie samplov so syntetizátorom a najmä čistá party atmosféra‘. Jeho DJské vystúpenia potvrdzujú štatút pravého umelca. Od Rotterdamu po Spojené štáty, od Austrálie po Ruskú federáciu, sú jeho vystúpenia vždy plné novej a exkluzívnej produkcie skombinovanej s perfektnou mixovacou technikou a spoluprácou s publikom. Na tento DJ set nikdy nezabudnete. Buďte súčasťou histórie a nenechajte si ujsť túto skvelú party.

 
 

Dja Neophyta (NL) si budete môcť vychutnať už 21. januára v Metroklube v Šali. Pre hardcore fans dávame do pozornosti možnosť zakúpenia si VIP lístku. Vo VIP zóne bude k dispozícii catering (snacks & beverages), možnosť kontaktu s hlavnými aktérmi podujatia: DJmi, MC, VJ a headlinerom NEOPHYTE atď. VIP lístky začínajú v predpredaji na cene 30 EUR.
 

Lístky je možné zakúpiť cez www.teez.sk. Každý lístok je tlačený na kvalitnom plnofarebnom papieri – zberateľský suvenír a pamiatka pre každého účastníka tejto akcie. Neváhajte a objednajte si vaše lístky už teraz za výhodnejších podmienok! V jednaní je predpredaj cez sieť Ticketstream pre CZ a SK a cez Eventim pre AT a HU.

hardflash – the real hardcore edition
21.1.2012 | METROKLUB | ŠAĽA | SLOVAKIA

HARDCORE STAGE:
NEOPHYTE (NL) – Neophyte Records
Hardcore Masterz Vienna (A) – H2OH Recordings, HMV
HardBeat Society DJ Team (A) – Jimi B, Hardez, R.G.A., Suspeqtor
Skyscraper (H) – Death Noize Clan Hungary
Rob2Speed (SK) – Gabber.sk
AndyGTP (SK) – Gabba Team Pressburg / Gabber.sk
Gregi (SK) – Gregi.net
hosted by MC Judgement Voice (A)
 
 
HARDSTYLE STAGE:
Enhancer (A/SK)
Darkwatcher (CZ)
Dark Wizard (CZ)
Robar a Kombajnérka (CZ)
Kizzah (SK)
Biksi (SK)
Heavy Noizes (SK)

facebook
predpredaj

Hardflash

Zdroj: hardflash
Publikoval: Redakcia GREGI.NET